Make your day different

Logo Cover

Prvi put nakon bolnog gubitka sinčića Georgina Rodriguez pojavila se u javnosti i našla se na udaru javnosti da kopira Irinu Shayk

Georgina Rodriguez prvi se put nakon tragedije koja joj se dogodila pri porodu s blizancima pojavila u javnosti. Zaručnica Cristiana Ronalda stigla je u Cannes i izazvala pravu pomutnju među mnogobrojnim fotoreporterima koji prate događanja na Filmskom festivalu.

Georgina Rodriguez, atraktivna 28-godišnjakinja, pojavila se u koži od glave do pete, u seksi crnom kombinezonu, uparenom sa skupocjenim primjerkom Hermesove torbe u efektnoj narančastoj boji.

  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement

Zbog modnog odabira, u kojem je stala ispred brojnih fotoreportera, Georgina se našla na udaru javnosti kako njime kopira slavnu rusku manekenku Irinu Shayk, koja je u prošlosti bila u vezi s Cristianom Ronaldom, sadašnjim zaručnikom lijepe Argentinke.

 

 

 
View this post on Instagram

 

A post shared by Georgina Rodriguez’s Closet (@georginarcloset)

Georgina je uz kožni kombinezon uparila crne salonke vroglavo visokih potpetica, a dugu kosu svezala je u urednu zalizanu punđu. Lice je sve vrijeme krila ispod sunčanih naočala s potpisom Balenciage i tek se kratko osmjehnula okupljenima.

Podsjetimo, Cristiano Ronaldo i njegova zaručnica Georgina Rodriguez trebali su u travnju postati roditelji blizanaca i dobiti djevojčicu i dječaka, no prilikom poroda došlo je do komplikacija uslijed kojih je dječačić preminuo. Georgina je bolnicu nekoliko dana kasnije napustila sa zdravom djevojčicom, a početkom svibnja otkrili su kakvo su joj ime nadjenuli – Bella Esmeralda.

Foto: Instagram

Slični članci