Make your day different

Logo Cover

Prvi božićni naslov stigao je na Netflix! Romantična komedija ‘Falling for Christmas’ na male ekrane vraća nam poznato glumačko lice

Iako prosinac još službeno nije stigao, božićna atmosfera polako se počinje zakuhtavati! Police trgovina već su preplavile najljepše blagdanske dekoracije, a na omiljene streaming platforme počinju pristizati novi naslovi koje jedva čekamo pogledati. U prvi u nizu božićni film već je stigao na platformu Netflix i kao takav sjajna je uvertira u blagdansku euforiju koja polako počinje. Riječ je o romantičnoj komediji ‘Falling for Christmas’, koja nam na male ekrane vraća nekadašnju dječju zvijezdu Lindsay Lohan…

Premda je Netflix najavio premijeru niza blagdanskih filmova u prosincu, brojni naslovi premijerno su prikazani već u studenom, a među njima je i nova romantična komedija ‘Falling for Christmas’ koja je kao stvorena za gledanje tijekom hladnog vikenda.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Falling for Christmas (@fallingforchristmasmovie)

 

Simpatična božićna komedija označila je povratak nekadašnje dječje i teen zvijezde Lindsay Lohan, koja tumači nedavno zaručenu bogatašicu koja na skijanju doživi nesreću.

Tijekom naizgled katastrofalnog zimskog odmora, brigu o njoj preuzme vlasnik (zloglasne!) kolibe, kojeg tumači Chord Overstreet i njegova kći.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Falling for Christmas (@fallingforchristmasmovie)

Naravno, kao što je bilo i za očekivati, okosnicu radnje čini neizbježna božićna romansa koja će oduševiti okorjele romantičarke!

Za ovu priliku zvijezda filma ‘Mean Girls’ snimila je i prigodnu božićnu pjesmu, a riječ je o obradi klasika Jingle Bell Rock.

Poslušajte pjesmu:

Pogledajte TRAILER:

Pripremila: Tara Musulin
Foto/video: Instagram / YouTube

Slični članci