Make your day different

Logo Cover

Prve šetnje poznatih mama i njihovih preslatkih beba

Voditeljca Nevena Rendeli 30.lipnja je na svijet donjela svoje kćerkice Maru i Leu, a njihova prva šetnja ostala je ovjekovječena na fotografiji koja najbolje opisuje beskrajnu sreću plavokose novinarke. Ljeto u gradu provodi i glazbenica Pamela Ramljak koja je sa svojim sedmomjesečnim sinčićem Antunom već pronašla provjereno mjesto u hladovini zagrebačkih parkova…

Dvije toliko željene kćerkice voditeljice Nevene Rendeli i direktora fotografije Maka Vejzovića na svijet su stigle 30. lipnja, a fotografije prve šetnje sa svojim blizankama ponosna je mama objavila na svom Instagram profilu. Dok su malene Lea i Mare spavale u svojim kolicima, lijepa voditeljica ih je za prvu šetnju izvela središtem Zagreba, a koliko blista u ulozi majke najbolje govori široki osmjeh na njezinom licu.

@nevenarendeli
@nevenarendeli

 

Glazbenici Pameli Ramljak se ostvarila životna želja prije sedam mjeseci kada je na svijet donijela svog sinčića Antuna koji je potpuno zaokrenuo njezin život. Plavokosa glazbenica i njezin suprug ekonomist Mladen Salajster neizmjerno uživaju u prvim mjesecima roditeljstva, a ponosna mama često objavljuje fotografije svoje obiteljske idile.  Opuštena šetnja u hladovini zagrebačkih parkova, tako je ostala obilježena na fotografiji koju je ponosna mama podijelila sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama.

 

@pamelaramljak
@pamelaramljak
@pamelaramljak

Fotografije: InstagramHzzo

Slični članci