Make your day different

Logo Cover

Prve fotografije prelijepe manekenke i njezine mezimice

Malena djevojčica imena Lea De Seine na svijet je stigla sredinom travnja i već je potpuno preokrenula svakodnevicu svojih svjetski poznatih roditelja, pa iako se par svojski trudio svoju mezimicu sakriti od očiju javnosti, utreniranom oku paparazza nije promakla opuštena šetnja svjetski poznate mame i njezine prvorođene kćerkice

Prelijepa manekenka Irina Shayk i glumac Bradley Cooper uživaju u prvim danima s njihovom kćerkicom Leom De Seine koja je na svijet došla prije nešto manje od četiri mjeseca, pa iako se trude svoju mezimicu zaštititi od bliceva sveprisutnih paparazza, prve fotografije njihove mezimice ugledale su danje svjetlo. Naime,  lijepa manekenka ‘uhvaćena’ je u opuštenoj šetnji sa svojom djevojčicom koju je nosila u klokanici, a malena Lea je u znatiželjno promatrala svijet iz majčinog sigurnog naručja.

 

Svakom je roditelju poznata količina umora koje nosi život s malenim djetetom, a čini se kako se kako ni prelijepa manekenka nije uspjela izbjeći prve mjesece popraćene s puno kaosa i malo sna. Irina sa tako za šetnju odlučila na ležernu kombinaciju noseći minimalno šminke, a svoje je lijepo lice prekrila sunčanim naočalama.

Ljubavna priča Irine i Bradleyja započela je 2015. godine, a šuška se kako će je okruniti brakom u kolovozu kada se Irina malo oporavi od porođaja. Jesu li glasine istinite, svakako ćemo ubrzo saznati.

Fotografije: Instagram, Guliver/CoverImages, Guliver/Getty ImagesHzzo

Slični članci