Make your day different

Logo Cover

Prve dane majčinstva Nevena obilježila emotivnom fotkom

Nakon što je mjesec dana prije zakazanog termina na svijet donijela svoju prvu djece, blizanke Leu i Mare, HTV-ova novinarka i voditeljica Nevena Rendeli Vejzović, čini se, uživa u majčinstvu više nego je mogla zamisliti.

Posljednje tjedne trudnoće čuvala je u zagrebačkoj bolnici Sveti Duh, a po povratku kući javnost je izvijestila o odabiru imena djevojčica koje su joj promijenile život.

‘Svijete upoznaj Leu i Mare, dvije ljepotice i pametnice u koje su se još jučer popodne, tata i mama momentalno zaljubili! Vjerujemo da će tako biti i s vama, čim malo stasamo da vam se pokažemo 💙💙 Dotad morate vjerovati na riječ našoj zbunjenoj mami i oduševljenom tatimakvejej ❤️❤️❤️seeyousoonontwingirlslssummer201717 #30.06.2017finallywemetet 🐣🐣 #parenting #godstouch’

@nevenarendeli

Sedam dana kasnije 35 – godišnja mama novom je fotografijom otkrila djelić kućne atmosfere koji je razgalio srca njezinih mnogobrojnih prijatelja na društvenim mrežama.

‘07.07.2017 datum koji je mama priželjkivala da se curice rode ali su je one preduhitrile i danas slave 7 dana �vaznodajesedamje7daysolddatwinsieswintwingirlswinofilternojustlovejustlove 🐣🐣’

@nevenarendeli
@nevenarendeli

Fotografije: Instagram


Hzzo


Slični članci