Make your day different

Logo Cover

Provedite Uskrs na najljepšem istarskom imanju uz raskošni brunch i ludu avanturu – potragu za pisanicama koja će osigurati posebne uspomene

Ako ste i sami odlučili nekamo otputovati za blagdane, Istra krije savršenu destinaciju u čijim će čarima uživati cijela obitelj. Riječ je o stanciji Meneghetti koja je nedavno ponovno otvorila svoja vrata. Povodom Uskrsa, u ponudi je paket Easter Delight Getaway uz koji ćete dobro jesti, napuniti baterije i ludo se zabaviti…

Žudite za posebnim blagdanskim iskustvom? Ovog Uskrsa zaputite se do Meneghetti Wine Hotel & Wineryja. Luksuzni raj u bajkovitim Balama omiljeno je mjesto za odmor brojnih slavnih lica, gastronoma i hedonista, a prvi pogled jasno je i zašto.

@meneghetti.hotel

Hotel na očaravajućem istarskom imanju ponovno je počeo s radom i kreirao poseban uskrsni paket kojem je teško reći ‘ne’. Easter Delight Getaway uključuje minimalno dva noćenja u bilo kojoj smještajnoj jedinici, kao i raskošni doručak za dvije osobe.

Na sam Uskrs, imat ćete priliku uživati u posebnom brunchu s delicijama pripremljenim od svježih lokalnih namirnica. Kako biste se u potpunosti opustili i razmazili, ponuda obuhvaća i SPA tretman po izboru u trajanju od dvadeset minuta po osobi.

restoran Meneghetti

Ono što blagdanski odmor izdvaja od svih ostalih na ovoj lokaciji je Egg hunting experience na uskrsno jutro. Riječ je o potrazi za pisanicama diljem pitoresknog imanja koje će probuditi dijete u vama i osigurati zaista posebne uspomene.

Osim uživanja u hotelskim uslugama, svi gosti imaju priliku posjetiti i vinariju Meneghetti te kušati neka od nagrađivanih vina. U njoj se nalaze kušaonica, VIP soba za ekskluzivne programe, vinski podrum te prostor za proizvodnju s najnovijom tehnologijom.

Meneghetti

Beskompromisna posvećenost gostu i potpuna privatnost usred netaknute prirode ono je što Meneghetti Wine Hotel & Winery čini unikatnom luksuznom oazom za odmor.

Odlučite li za odmor u od ovih luksuznih vila, na vlastitoj koži iskusit ćete najviše hotelske usluge zbog kojih ovo mjesto slovi za jedno od najboljih diljem regije, ali i svijeta.

Pogledajte galeriju:

@meneghetti.hotel
Meneghetti
@meneghetti.hotel
imanje Meneghetti
@meneghetti.hotel
@meneghetti.hotel
@meneghetti.hotel
kušaonica Meneghetti
Meneghetti SPA
@meneghetti.hotel
Meneghetti
@meneghetti.hotel
Meneghetti
vinograd Meneghetti
restoran Meneghetti
Meneghetti rezidencija
imanje Meneghetti
@meneghetti.hotel

Foto: Instagram / Meneghetti

Slični članci