Make your day different

Logo Cover

Proslava 6. rođendana modnog brenda okupila poznate Splićanke, Ana Čagalj okušala se u ulozi modela i pokazala zavidnu liniju nakon rođenja četvrtog djeteta….

Nakon iznimno teške i neizvjesne godine koja je pogodila i modnu industriju, splitska dizajnerica Ivona Glavaš predstavila je novu kolekciju i na taj način proslavila šest godina svog brenda Anovi. A među modelima bila je Ana Čagalj. Ona i suprug  Joško Čagalj Jole roditelji su tri djevojčice – Ive, Tije i Eme, i sinčića Ivana Luke, koji će uskoro proslaviti prvi rođendan, a ponosna mama pokazala je zavidnu liniju.

Prava modna poslastica na kojoj su se okupile poznate splićanke odvijala se u novom splitskom restoranu, s impresivnim pogledom na more i susjedne otoke, Tortuga grill&pub čiji je interijer poslužio kao odlična kulisa za novu kolekciju.

Ana Čagalj

Domenica Žuvela, Andrea Šušnjara, Antonia Dora Pleško, Ana Gruica, Petra Kraljev,  Ana Čagalj, Renata Lovrinčević, Silvia Dvornik, Sonja Dvornik, Gabrijela Budimir, Antea Valenta, Barbara Kurtović i Ivana Jeločnik nosile su kreacije iz najnovije kolekcije i još jednom pokazale zašto splićanke slove za žene sa najviše stila, ali i sa zaraznom energijom jer sreće i podrške nije nedostajalo.

Ivona Glavaš by Anovi

Nova Anovi kolekcija odiše glamuroznom energijom i nosi snažnu poruku kao odgovor na situaciju koja nas je sve snašla ove godine, i kad je svijetlo i kad je tamno, na nama je da tu ulogu odigramo najbolje što znamo i zablistamo.

 
 
Ana Gruica

U kolekciji su haljine, košulje, suknje, odijela i kaputi od predivnih materijala kao što su čipka, koža, vuna i pamuk.

 

Cijela kolekcija je poprilično slojevita i obogaćena modnim dodacima koji su ručno rađeni, pa ni ne čudi činjenica zašto je Ivona mnogima omiljena hrvatska dizajnerica.

Kompletnu novu kolekciju moći ćete pogledati 17.11.2020. u 20h u online izdanju Zagreb Fashion Destination-a.

Domenica

Andrea Šušnjara

 

Fotografija: Teo Begović/promo

Slični članci