Make your day different

Logo Cover

Proslava 10. rođendana InDizajna okupila poznate dame! Ivana Husar i Mirna Maras modno i dalje slave ljeto, a evo i tko je pokazao prve jesenje favorite

Poznata dizajnerica i njezin tim proslavili su ovaj vikend 10 godina postojanja InDizajna na najbolji mogući način – u zajedničkom druženju s prijateljima i poslovnim partnerima, ususret početku prikazivanja nove, 20. sezone emisije.P roslava 10. rođendana InDizajna okupila je brojne poznate dame iz društvenog i javnog života metropole. Ivana Husar Mlinac i Mirna Maras stigle su u ljetnom izdanju dok su Ana Radišić i Karla Kaić pokazale svoje jesenje modne favorite….

Proslava, uz veselo mnoštvo, ali i poštivanje svih epidemioloških mjera održala se u romantičnom okruženju prelijepe park-šume Grmoščica, divnoj La Grmi,  koja je poslužila kao savršen prostor za obilježavanje važne obljetnice naše najpoznatije emisije o unutarnjem uređenju.

 
 
 
 
 
 
Mirjana Mikulec

Vrhunac prekrasne večeri koja će zasigurno svima koji su nazočili ostati još dugo u pamćenju, bio je nastup jednog od najpoznatijih hrvatskih glazbenika, Petra Graše.

foto_Sasa Lisjak

Sretna sam i zadovoljna jer smo za 10. rođendan InDizajna uspjeli okupiti i sve one koji su uvelike zaslužni za uspjeh prve domaće emisije iz svijeta dizajna koja je krenula s emitiranjem 20. sezone. Zahvaljujem svima na podršci, naročito članovima svoga tima, od kojih su neki sa mnom od početka, kao i poslovnim partnerima na uspješnoj suradnji tijekom svih ovih godina te našim vjernim gledateljima i pratiteljima koji su nam potvrda da je ovo što radimo zanimljivo, inspirativno i korisno. Hvala i svima koji su došli i uveličali ovaj naš mali, ali za mene značajan jubilej’, izjavila je dizajnerica Mirjana Mikulec koja stoji iza najdugovječnije domaće emisije iz svijeta interijera.

  Advertisement
  Advertisement
Ana Radišić

U 12 epizoda nove sezone gledatelje pred malim ekranima očekuju raskošni dizajnerski prostori, makeoveri interijera, preuređenje životnih prostora uz manje budžete te različiti stilovi uređenja koji će biti prava inspiracija gledateljima.

 

Pogledajte FOTO galeriju:

 
 
Mirna Maras Batinić

 

Marinko Leš
Katarina Madirazza
Karla Kaić
Ivana Husar Mlinac
Nataša Brunović
Ankica Dobrić
Ana Miščević
Mirjana Mikulec
Petar Grašo

 

Advertisement
Advertisement

Foto: John Pavlish i Saša Lisjak/promo

Slični članci