Make your day different

Logo Cover

Pronašli smo 13 (sniženih!) jednodijelnih kupaćih kostima koji uspješno prikrivaju sve mane i na svakoj figuri ističu ono najbolje

S ljetnim sniženjima, na policama omiljenih brendova možemo pronaći i savršene kupaće kostime za ovogodišnje brčkanje u plićaku. Osim minijaturnih bikinija, ove sezone plaže će preplaviti dobri, stari jednodijelni modeli, osobito oni koji najbolje prikrivaju nedostatke i na svakoj figuri ističu ono najbolje. U nastavku izdvajamo 13 jednodijelnih kupaćih kostima s kojima ne morate brinuti o tjelesnim nesavršenostima…

Jednodijelni badići još jednom su opravdali status klasika, a poznati swimwear i high street brendovi ponudili su modele koji ih pretvaraju u vrlo aktualne ljetne komade, zadržavajući njihovu svestranost. Iako je prisutan već nekoliko sezona, jednodijelni kupaći kostim ove godine uspio je nadmašiti popularnost dvodijelnog komada.

  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
@camilacoelho

Ovaj model badića mudar je izbor za nadolazeće vruće dane, jer se, osim na plaži, lako nosi poput bodyja na suknju ili kratke hlačice.

@moeva_london

Modeli s prorezima naglasit će vitak struk, a visoko rezane nogavice vizualno produljiti noge. Tamne boje figuru čine tanjom, dok će šareni uzorci i volani skrenuti pažnju sa sitnih nedostataka.

@koleha

Ženama s bujnim dekolteom odlično će pristajati duboki V-izrez dok će one s manjim poprsjem izgledati odlično u monokiniju koji spaja topić s gaćicama te u modelima s košaricama.

 
@koleha

Ako ovoga ljeta planirate osvojiti plaže u jednodijelnom kupaćem kostimu, pronašli smo 13 (sniženih!) modela koji će vas pretvoriti u pravu morsku vilu:

Love & Other Things, 25 €
Asos Design, 10 €
Missguided, 11.25 €
Love & Other Things, 28
Missguided, 14 €
Asos Design, 14 €
Brave Soul, 11.25 €
Sinsay, 80 KN
H&M, 15 €
H&M, 18 €
Calzedonia, 158 KN
ZARA, 160 KN
ZARA, 160 KN

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram/ Promo

Slični članci