Make your day different

Logo Cover

Proljetni praznici idealni su za obiteljski bijeg u pravu malu avanturu. Vodimo vas na jug, gdje je sve po mjeri obitelji – klinci će se zabaviti, oni stariji odmoriti…

Mališani će se sjajno zabaviti; oni malo stariji odlično odmoriti! Provedite uskrsne praznike u Falkensteiner Punta Skala resortu – obitelji s klincima ovdje imaju VIP status! Family Hotel Diadora je konačno otvoren i čeka vas sa sjajnim ponudama…

Vrijeme koje djeca provedu u slobodnoj igri na otvorenom posljednjih se godina strmoglavilo za nevjerojatnih 90 posto! Većinu dana provode uz ekrane i strukturirane aktivnosti gdje im drugi određuju kako upotpuniti vrijeme.

 
 
Family Hotel Diadora

Općenito se manje krećemo, manje družimo i sve više boravimo u zatvorenim prostorima. Vrijeme je da se krene – proljetni praznici idealni su za obiteljski bijeg u pravu malu avanturu. Vodimo vas na jug!

Uskrs u Puta Skali – zelenom resortu!

  Advertisement
  Advertisement

Ako imate djecu, a još niste otkrili Falkensteiner Family Hotel Diadora nedaleko od Zadra – vrijeme je da to promijenite.

 

Nema boljeg mjesta gdje će se i mali i veliki dobro zabaviti i odmoriti.

Family Hotel Diadora

Ovdje su sve sobe uređene tako da djeca imaju odvojeni prostor za spavanje; roditelji intimu i mir; tu je vodeni svijet s unutarnjim i vanjskim bazenima, bazenom za bebe te cijeli niz posebno osmišljenih programa prilagođenih djeci svih uzrasta.

Uskrs je ovdje posebna atrakcija! Toliko je zanimacija za malene u veselom Falkylandu.

Family Hotel Diadora

Od brojnih igrica, velike potrage za uskrsnim jajima, igara s balonima, kreativnih radionica poput oslikavanja torbi i facepaintinga, organiziranog zajedničkog ručka i večere u restoranu samo za malene goste do gledanja filmova i omiljene atrakcije – plesa u mini disku.

Tips za velike: Dok su djeca u sigurnim rukama animatora, uživajte u dvoje u tretmanima ili saunama u Acquapura SPA Flora.

Family Hotel Diadora

Idemo na zrak!

Proljetno sunce i miris mora mame van, na otvoreno. Resort je toliko prostran i nudi mnoštvo vanjskih aktivnosti – od velikog igrališta, kilometarskih šetnica uz more do vanjskog sportskog centra sa sedam teniskih terena i terenima za mini golf, nogomet, košarku, odbojku, badminton, dva padel terena i dva terena za odbojku na pijesku.

Family Hotel Diadora

 

Family Hotel Diadora

 

Family Hotel Diadora

Proljetni praznici su savršena prilika za obiteljsko druženje i užitke – doma ćete se vratiti svježi, odmorni i sretni!

Više informacija o ponudama pronađite OVDJE!

Family Hotel Diadora

Foto: Falkensteiner Hotels & Residences/promo

Slični članci