Make your day different

Logo Cover

Procurile vruće fotke bivše Victorijine anđelice Alessandre Ambrosio i 17 godina starijeg dečka Richarda Leeja u strastvenom zanosu, u plićaku…

Bivša Victorijina anđelica Alessandra Ambrosio uživa na romantičnom odmoru na Havajima sa svojim 17 godina starijim dečkom Richardom Leejem, a paparazzi su ih ulovili u strastvenom trenutku, u plićaku.

Zanosna Brazilka Alessandra Ambrosio, 40 – godišnja bivša Victorijina anđelica uživa na Havajima s djecom, koju je dobila u vezi s poduzetnikom Jamiejem Mazurom, i novim dečkom Richardom Leejem, s kojim je u vezi od veljače ove godine

 
 
 
 
 
 

Na romantičnom odmoru sa svojim 17 godina starijim dečkom Richardom Leejem slavna ljepotica nije se obazirala na paparazze koji su par ulovili u strastvenom trenutku, u plićaku.

Osim što je na pješčanoj plaži pozornost prisutnih privlačila svojom isklesanom linijom u bikiniju sve vrijeme nije skidala ruke sa svog novog dečka.

  Advertisement
  Advertisement

Pogledajte FOTKE:

 

 

 
 
View this post on Instagram

 

A post shared by (@ambrosioarchive)

Advertisement
Advertisement

Nakon što su u plićaku slučajnim prolaznicima priredili pravu predstavu izmjenjivavši vruće poljupce uživati u nježnostima natavili su nastavili i na plaži, a Richard nije mogao maknuti ruke s Alessandrine guze.

Atraktivna brineta karijeru u modnom svijetu započela je kao tinejdžerica, a surađivala je između ostalih i s poznatim modnim kućama Dolce & Gabbana, Gucci, Prada, Chanel, Moschino….

Inače, baš poput svoje poznate kolegice Emily Ratajkowski, prije nekoliko godina upustila u vode modnog businessa – lansirala je s velikim uspjehom svoju liniju kupaćih kostima pod nazivom Gal Floripa.

Foto: Instagram

Slični članci