Make your day different

Logo Cover

Prirodino – neprirodni look: Moderne dame ovog će ljeta na očima nositi … zeleno!

Kako se moda konstantno mijenja, u svim njenim smislovima, red je da predstavimo i hit boju koju će dame ovoga ljeta često nositi na svojim kapcima. Ovoga ljeta hit boja sjenila je – zelena, a mi znamo i koje su nijanse posebno tražene…

Zeleno na kapcima ovog je ljeta veliki hit među modno osviještenim damama pa ako ste ikada bile u dilemi s tim efektnim sjenilom, ovoga se ljeta svakako odvažite, koristeći ga u raznim kombinacijama. I skroz je nevažno govorimo li o olovkama za oči, kremastim sjenilima ili klasičnima, u paleti, važno je samo dobro upariti zelenu boju s odjevnom kombinacijom, šminkom, kao i tenom. O tome ovisi i koju ćete nijansu koristiti, a u modi su sve – od plavo-zelene do zelene sa žutim prizvukom.

Važno je samo da je zelena, no kako je riječ o snažnoj boji, stručnjaci savjetuju lagani oprez pri kombiniranju s ostalim bojama.

Zbog jačeg intenziteta zelene boje kapaka katkad će biti potrebno ublažiti ostatak, primjerice: ne naglašavati usnice ili se odjenuti u neutralnim bojama – kako bi jarko zelene oči ostale u prvom planu, bez da se ‘tuku’ s ostatkom outfita.

A kako ćemo ovo ljeto nositi zeleno, pogledajte u galeriji:

@klaudiakumorek

 

@arts_cats_makeupstuff

 

@jordan_nicolax

 

@magali.d31

 

@cinderellasland94

 

@makeupbananana

Fotografije: Instagram


Hzzo


Slični članci