Make your day different

Logo Cover

Prinčevi William i Harry su zauzeti, ali ovih 5 zgodnih (i bogatih!) prinčeva još je solo, uhvatite ih kako znate!

Najslavniji prinčevi na svijetu, William i Harry, više nisu solo, ali dame, ne gubite nadu, jer na svijetu postoji još puno pravih prinčeva. Bogatih, slavnih i puno, puno zgodnijih od ovih koji su već zaplivali bračnim vodama, a mi Vam otkrivamo 5 najpoželjnijih!

Ako ste cijeli život zamišljale budućnost u ulozi prave princeze, znajte da vam želja možda i može biti ostvarena! Najslavnije prinčeve doduše nećete uhvatiti, jer su svoju titulu već poklonili odabranicama svoga srca, kao William i Harry, ali baš na njihovom primjeru vidimo da uloga moderne princeze nije rezervirana samo za dame plave krvi. Ako je nekad malo znana američka televizijska glumica bez pedigrea ovih dana postala dio kraljevske obitelji, zašto onda i same ne bismo sanjale o identičnom raspletu sudbine.

Jer Vi koje još uvijek stojite u redu za svog princa, možda imate iste šanse osvojiti nekog princa, nekog s A liste trenutno najpoželjniji neženja s kraljevskim pedigreom.

Upoznajte ih pobliže i krenite u akciju. Tko zna kakvu Vam je budućnost odredila Vaša sudbina. Možda baš u naručju nekog od njih koji su još uvijek slobodni (i zgodni):

Princ Hussein bin Abdullah od Jordana

23-godišnji princ Hussein, sin jordanskog kralja Abdullaha i kraljice Ranije nije tek običan sin plemića, on je i zvijezda Instagrama s više od 1,1 milijuna sljedbenika. Princ se voli prikazivati u svom casual izdanju, a među vjernim prijateljima nisu sam pripadnici azijskog i svjetskog jet-seta, prijateljica mu je i Angela Merkel i mnogi nogometaši. Prava mjera za poželjnog ženika, a iako je još uvijek relativno mlad za europske pojmove braka, ne zaboravite da će upravo princ Hussein jednog dana postati kralj. Za one kojima ni uloga princeze nije dovoljno dobra, princ Hussein stvarno je idealna prilika.

@alhussein.thesmileofjordan

Šeik Hamdan bin Mohammed bin Rashid Al Maktoum od Dubaija

Trebate li razlog za posjetiti Dubai neka to onda bude markantni 35-godišnji šeik zvučnog imena Hamdan bin Mohammed bin Rashid Al Maktoum, ili jednostavnije Faz, kako ga znaju milijuni sljedbenika na Instagramu. I to doslovni milijuni, jer ga trenutno prati gotovo 6 milijuna ljudi koji uživaju prateći njegove aktivnosti. Naime, ako vam prinčevski život katkad zvuči dosadnjikavo, život uz Fazza doista se ne čini takvim, uz sve njegove hobije – sokolarstvo, ronjenje po špiljama, biciklizam, navodno je i odličan pjesnik, a i izgledom doista ima što pokazati.

@faz3

Princ Sébastien od Luxembourga

Nakon što smo slobodno prekrižili britansku kraljevsku obitelj koja više nema slobodnih muških uzdanica, nije loše zamisliti se kao princeza od Luksemburga, zar ne? Idealan kandidat je Sébastien Henri Marie Guillaume, princ Luksemburga, knez Nassaua i Bourbon-Parme, a koji se, vjerujemo, neće ljutiti ako ga oslovimo samo s jednim imenom.

Princ Sébastien je inače 25-godišnjak, časnik je Luksemburške vojske i, kao najmlađi od petero braće i sestara, vjerojatno nikada neće biti kralj. Što je super, jer će mu uvijek ostajati malo više slobodnog vremena za aktivan život kojeg živi punim plućima, a ako ste zabrinuti što njegova domovina baš nije velikih gabarita, ne brinite previše jer Sébastien jako uživa u otkrivanju novih kultura. Za one koje vole aktivan život, ovaj 25-godišnjak stvarno zvuči kao idealna prilika.

@worldofroyals

Princ Jean Christophe Napoléon Bonaparte

Drage dame, znate li da i danas imate priliku upoznati, pa čak i postati supruga velikog francuskog ratnika Napoleona Bonapartea?
Ovaj doduše nije pravi, ali tko mari… on je jedan od njegovih pra-pra nećaka, a iako je francuska monarhija ukinuta još u 18.stoljeću, Francuzi dobro znaju tko je i što zemlji znači spomenuti princ.
On je u neku ruku poput cara, ali u modernijem i ležernijem izdanju.

@royaltyandprotocol

Princ Joachim od Belgije

Još jedan savršeni kandidat koji će zauvijek ostati princ, a nikada kralj, je i 26-godišnji princ Joachim od Belgije.

Volite li muškarce atletske građe i vojničkog stava, princ Joachim, razigrani Strijelac po horoskopu, idealan je kandidat. On je i član Belgijske mornarice, školovao se u Engleskoj i Italiji, pa vam ne bi trebao biti problem pronaći zajednički jezik.

Jednom kad se sretnete….

YouTube

Foto: Instagram, YouTube


Hzzo


Slični članci