Make your day different

Logo Cover

Princ William: ‘Brat i ja nismo uspjeli zaštiti svoju majku…’

Povodom 20. godišnjice tragične pogiblje princeze Diane, snimljen je emotivni dokumentarni film u kojem prinčevi William i Harry na emotivan, životan i nostalgičan način pričaju o svom životu koji je obilježio prerani gubitak bezuvjetne ljubavi njihove majke.  Iako su mediji za datum izlaska dokumentarca predviđali godišnjicu Dianine smrti, film je već pušten u javnost, a budući da nikoga nije ostavio ravnodušnim, pravo je vrijeme da saznate sve detalje…

Dokumentarac ‘Diana, Our Mother: Her Life and Legacy’ otkrio je mnoštvo neispričanih detalja o princezi čiju tragičnu smrt svijet oplakuje posljednjih 20 godina. U emotivnoj ispovijesti, prinčevi William i Harry prisjećaju se uspomena sa svojom majkom, a ovim su povodom svijetu dopustili da zaviri u njihove najintimnije uspomene koje imaju na svoju preminulu majku.

‘Često razmišljamo o tome kako smo je iznevjerili jer smo bili premladi. Nismo je uspjeli zaštiti. Dugujemo joj barem još 20 godina u kojim ćemo se zauzimati  za njezino ime i podsjetiti cijeli svijet o osobi kakva je bila – rekao je William koji se u dokumentarcu s tugom prisjeća njezine smrti.

 

 

Prinčevi su u čast neprežaljenoj princezi objavili fotografije koje do sada javnost nije imala prilike vidjeti, a ova emotivna, nostalgična i životna priča o braći koji su prerano izgubili bezuvjetnu ljubav svoje majke, rijetko je koga ostavila ravnodušnim.

 

@princess.diana.forever
@princess.diana.forever
@princess.diana.forever
@princess.diana.forever

Fotografije: InstagramHzzo

Slični članci