Make your day different

Logo Cover

Princ Harry i Meghan Markle postali roditelji kćerkice! Odbjegli kraljevski par oduševio svijet odabirom imena koje za njih ima posebno značenje

U obitelj britanskog princa Harryja i vojvotkinje Meghan Markle stigla je prinova. Proteklog petka nekadašnja glumica donijela je na svijet djevojčicu u bolnici Santa Barbara Cottage u Kaliforniji i trenutno se oporavlja od porođaja. U službenom priopćenju odbjegli kraljevski par otkrio je i posebno ime koje je nadjenuo novopridošloj mezimici, a njime su odali počast dvjema važnim osobama…

Prije dva dana britanski princ Harry i njegova supruga, vojvotkinja Meghan Markle, postali su roditelji drugog djeteta – kćerkice, a prinova im je stigla kao najljepši mogući poklon za treću godišnjicu braka koju su obilježili sredinom prošlog mjeseca.

‘Beba se rodila s težinom od 3487 grama. I majka i dijete su zdravi i odmaraju se’, stoji u službenom priopćenju na Instagram i Twitter profilima vojvoda od Sussexa.

@meghan_harry_archie

Suprotno dosadašnjim pisanjima o porođaju kod kuće, 39-godišnja bivša glumica bebu je donijela na svijet u bolnici Santa Barbara u Kaliforniji u 11:40 sati po lokalnom vremenu.

Odbjegli kraljevski par otkrio je i ime koje je nadjenuo novopridošloj mezimici – Lilibet Diana, a njime je ujedno odao počast dvjema važnim članicama britanskog dvora.

 
@elleusa

Ime Lili dobila je po svojoj prabaki, kraljici Elizabeti II., koju članovi obitelji od milja zovu Lilibet. Srednje ime, Diana, dodijeljeno joj je u čast Harryjeve neprežaljene majke, britanske princeze od Walesa.

‘4. lipnja blagoslovljeni smo dolaskom naše kćeri Lili. Ona je više nego što smo ikada mogli zamisliti, a mi smo i dalje zahvalni na ljubavi i molitvama koje osjećamo iz cijelog svijeta. Hvala vam na vašoj ljubaznosti i podršci tijekom ovog vrlo posebnog vremena za naše obitelj’, poručili su ponosni roditelji na službenim stranicama svoje neprofitne organizacije Archewell.

@meghanharry_life

Podsjetimo, vijest o prinovi bivši vojvode od Sussexa neko vrijeme čuvali su za sebe, a tijekom bombastičnog intervjua sa slavnom voditeljicom Oprah Winfrey otkrili su kako u njihovu obitelj stiže djevojčica.

‘Imati dječaka pa onda i djevojčicu, mislim – što više možeš tražiti? Sad imamo svoju obitelj. Nas četvero i naša dva psa’, rekao je tada unuk kraljice Elizabete II. s velikim osmijehom na licu koji sa suprugom Meghan Markle ima i dvogodišnjeg sina Archieja Harrisona.

@_duchess_of_sussex

Lani u studenom Meghan Markle šokirala je javnost priznanjem da je tri mjeseca ranije doživjela spontani pobačaj i izgubila drugo dijete, a emotivnim pismom u kojem je otkrila sve detalje htjela je razbiti tabu i pružiti podršku ženama koje su proživjele isti scenarij.

‘Dok sam hvatala prvorođeno dijete, znala sam da gubim drugo. Nekoliko sati kasnije ležala sam u bolničkom krevetu, držeći supruga za ruku. Osjetila sam mlohavost njegova dlana i poljubila mu zglobove, mokre od naših suza. Zureći u hladne bijele zidove, oči su mi se zacaklile. Pokušala sam zamisliti kako ćemo ozdraviti’, dio je pisma u kojem je tada progovorila o tragičnom događaju, a sedam mjeseci kasnije doznala je da je ponovno u blaženom stanju.

Foto: Instagram

Slični članci