Make your day different

Logo Cover

Prim.dr. Siniša Glumičić otkriva čudesne moći infuzija (i ‘libido boostera’!), ali i kojim koktelima na top formi zahvaljuju Brad Pitt, Madonna i Adele

Iako smo već duboko zagazili u zimu, a i pandemija ne posustaje, život i dalje teče ulicama našeg grada i fascinantno je da ljudi nisu posustali niti u potražnji za ljepšim izgledom, svježijim tenom, smanjenim borama.

Estetska kirurgija baš kao i nekirurška estetika danas se traži možda više nego ikada prije, a poznata je činjenica da je zima upravo najidealnije godišnje doba baš za sve vrste estetskih zahvata i procedura.

Ono što se često zaboravlja je da je tijelu potreban ‘građevinski materijal’ za obnovu, revitalizaciju pa samim time i rejuvenaciju. Naravno, pravilna prehrana, te brojni suplementi, od minerala i vitamina do raznih drugih preparata danas se troše u ogromnim količinama, no istinska iskoristivost većine progutanih vitamina i minerala je oko 10 – 20 %.

@drkanaris

Upravo zato u brojnim renomiranim svjetskim klinikama,a od nedavno i u našoj, uvedena je terapija ‘REJUVENATION by INFUSION’, a postignuti rezultati uistinu su impresivni. Naime pažljivim komponiranjem sastojaka uzimajući u obzir i najnovija znanstvena istraživanja na području regeneracije stanica, posebno epitela, kao i fiziologiju starenja, rejuvenacijska infuzija jedan je od modaliteta kako pomladiti organizam i omogućiti mu da dobije sve ono što mu je potrebno za rehabilitaciju stanica kože, potkožja, muskulature, živaca..

Davanje infuzije direktno u krvotok pacijenta omogućuje 100 % resorpciju svih sastojaka, a postignuti efekt je skoro instantan.

 
@sugarspicemedispa

Pažljivo odabrani najkvalitetniji sastojci kao što su Vitamini B complex i B12, Vitamin C, D, Glutathione, Zinc, Magnesium, zatim NAD+ za koji najnovija istraživanja tvrde da radikalno usporava starenje i obnavlja DNA, te mnogi drugi minerali i aminokiseline uneseni infuzijom ne samo da će djelovati na organizam tog trena, već će i u idućim danima i tjednima donijeti niz pozitivnih efekata.

Od sjaja i napetije kože do kvalitetnijeg vlasišta, reduciranih dubokih bora, te kompletno boljeg osjećaja organizma i njegove hidratizacije.

Uostalom, A lista svjetskih celebritija redovito koristi upravo ovakvu infuzijsku terapiju kako bi što bolje rehabilitirali kako svoj izgled tako i cijeli organizam.

@adele

Od Brad Pitta koji preferira infuzijski cocktail sa GLUTHATIONOM do Madonne i Rihanne koje ne kriju da B 12 u infuziji ima strašan potencijal, od Justin Biebera do Adele, koji koriste NAD + za oporavak i anti stres efekt na stanice.

Mnogi od njih nimalo ne skrivaju činjenicu da redovito jednom tjedno koriste infuzijsku terapiju kako bi uvijek bili u top formi, kako izgledom tako i kompletnim fizičkim statusom svog organizma.

@bradpittofflcial

Uz rejuvenacijsku infuziju, kreirali smo i RECOVERY & DETOX infuziju koja danas posebno ima na težini, te se smatra jednim od najboljih načina da se organizam oporavi nakon operacijskog zahvata, preboljenog COVID a, ili pak gripe, viroze i sličnih infekcija.

Uz optimalnu hidrataciju organizma, unošenje vitamina, minerala i aminokiselina infuzijskim putem odmah će organizmu dati novu snagu za čim boljom i bržom rehabilitacijom.

Ovakvom ćemo infuzijom postići i detoksikaciju organizma eliminirajući cijeli niz toksina koji mogu dovesti do konstantnog osjećaja umora organizma, neželjenog debljanja, celulitisa te brojnih drugih neželjenih reakcija našeg tijela.

@lailaparishorley

Naravno, konačno tu je i LIBIDO BOOSTER infuzija, dizajnirana upravo kao bi omogućila, uz sve ostale benefite, i podizanje libida koji je mnogima prava pokretačka energija i preduvjet za pravilno funkcioniranje cijelog organizma. Ne samo da će pojačati seksualnu energiju već će globalno pojačati snagu i izdržljivost organizma pri svim naporima kao i reducirati stres.

Uz adekvatno birane komponente kao što su Lipo-3, gluthatione, Taurine, L arginine i dr, LIBIDO BOOSTER infuzija instantno daje efekt a pacijenti opisuju da benefit ovakve infuzije osjećaju kroz nekoliko idućih tjedana.

Ogromni su benefiti i prednosti ovakvih direktnih infuzijskih terapijskih koktela. Prije svega, osim 100% resorpcije nutritivnih i terapijskih komponenti, nema nuspojava kao pri oralnom korištenju tableta i kapsula koje nisu toliko neuobičajene.

Kako bi cijelu terapiju učinili što ugodnijom za naše smo pacijente dizajnirali super komfornu infuzijsku sobu, u prekrasnom smirujućem ambijentu, te korištenjem specijalnih ‘LEPTIR’ iglica omogućili da cijeli proces bude potpuno bezbolan.

Izgledati dobro i što je još bitnije – dobro se osjećati kako izvana tako i iznutra, danas je postalo utoliko lakše upravo s ovakvim dizajniranim infuzijskim protokolima koji postaju svakim danom sve popularniji – i to s punim pravom.

Prim.dr. Siniša Glumičić
Foto: Cover Style/Instagram

Slični članci