Make your day different

Logo Cover

Prim.dr. Siniša Glumičić otkriva čudesne moći infuzija (i ‘libido boostera’!), ali i kojim koktelima na top formi zahvaljuju Brad Pitt, Madonna i Adele

Iako smo već duboko zagazili u zimu, a i pandemija ne posustaje, život i dalje teče ulicama našeg grada i fascinantno je da ljudi nisu posustali niti u potražnji za ljepšim izgledom, svježijim tenom, smanjenim borama.

Estetska kirurgija baš kao i nekirurška estetika danas se traži možda više nego ikada prije, a poznata je činjenica da je zima upravo najidealnije godišnje doba baš za sve vrste estetskih zahvata i procedura.

  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement

Ono što se često zaboravlja je da je tijelu potreban ‘građevinski materijal’ za obnovu, revitalizaciju pa samim time i rejuvenaciju. Naravno, pravilna prehrana, te brojni suplementi, od minerala i vitamina do raznih drugih preparata danas se troše u ogromnim količinama, no istinska iskoristivost većine progutanih vitamina i minerala je oko 10 – 20 %.

@drkanaris

Upravo zato u brojnim renomiranim svjetskim klinikama,a od nedavno i u našoj, uvedena je terapija ‘REJUVENATION by INFUSION’, a postignuti rezultati uistinu su impresivni. Naime pažljivim komponiranjem sastojaka uzimajući u obzir i najnovija znanstvena istraživanja na području regeneracije stanica, posebno epitela, kao i fiziologiju starenja, rejuvenacijska infuzija jedan je od modaliteta kako pomladiti organizam i omogućiti mu da dobije sve ono što mu je potrebno za rehabilitaciju stanica kože, potkožja, muskulature, živaca..

Davanje infuzije direktno u krvotok pacijenta omogućuje 100 % resorpciju svih sastojaka, a postignuti efekt je skoro instantan.

 
@sugarspicemedispa

Pažljivo odabrani najkvalitetniji sastojci kao što su Vitamini B complex i B12, Vitamin C, D, Glutathione, Zinc, Magnesium, zatim NAD+ za koji najnovija istraživanja tvrde da radikalno usporava starenje i obnavlja DNA, te mnogi drugi minerali i aminokiseline uneseni infuzijom ne samo da će djelovati na organizam tog trena, već će i u idućim danima i tjednima donijeti niz pozitivnih efekata.

Od sjaja i napetije kože do kvalitetnijeg vlasišta, reduciranih dubokih bora, te kompletno boljeg osjećaja organizma i njegove hidratizacije.

Uostalom, A lista svjetskih celebritija redovito koristi upravo ovakvu infuzijsku terapiju kako bi što bolje rehabilitirali kako svoj izgled tako i cijeli organizam.

@adele

Od Brad Pitta koji preferira infuzijski cocktail sa GLUTHATIONOM do Madonne i Rihanne koje ne kriju da B 12 u infuziji ima strašan potencijal, od Justin Biebera do Adele, koji koriste NAD + za oporavak i anti stres efekt na stanice.

Mnogi od njih nimalo ne skrivaju činjenicu da redovito jednom tjedno koriste infuzijsku terapiju kako bi uvijek bili u top formi, kako izgledom tako i kompletnim fizičkim statusom svog organizma.

@bradpittofflcial

Uz rejuvenacijsku infuziju, kreirali smo i RECOVERY & DETOX infuziju koja danas posebno ima na težini, te se smatra jednim od najboljih načina da se organizam oporavi nakon operacijskog zahvata, preboljenog COVID a, ili pak gripe, viroze i sličnih infekcija.

Uz optimalnu hidrataciju organizma, unošenje vitamina, minerala i aminokiselina infuzijskim putem odmah će organizmu dati novu snagu za čim boljom i bržom rehabilitacijom.

Ovakvom ćemo infuzijom postići i detoksikaciju organizma eliminirajući cijeli niz toksina koji mogu dovesti do konstantnog osjećaja umora organizma, neželjenog debljanja, celulitisa te brojnih drugih neželjenih reakcija našeg tijela.

@lailaparishorley

Naravno, konačno tu je i LIBIDO BOOSTER infuzija, dizajnirana upravo kao bi omogućila, uz sve ostale benefite, i podizanje libida koji je mnogima prava pokretačka energija i preduvjet za pravilno funkcioniranje cijelog organizma. Ne samo da će pojačati seksualnu energiju već će globalno pojačati snagu i izdržljivost organizma pri svim naporima kao i reducirati stres.

Uz adekvatno birane komponente kao što su Lipo-3, gluthatione, Taurine, L arginine i dr, LIBIDO BOOSTER infuzija instantno daje efekt a pacijenti opisuju da benefit ovakve infuzije osjećaju kroz nekoliko idućih tjedana.

Ogromni su benefiti i prednosti ovakvih direktnih infuzijskih terapijskih koktela. Prije svega, osim 100% resorpcije nutritivnih i terapijskih komponenti, nema nuspojava kao pri oralnom korištenju tableta i kapsula koje nisu toliko neuobičajene.

Kako bi cijelu terapiju učinili što ugodnijom za naše smo pacijente dizajnirali super komfornu infuzijsku sobu, u prekrasnom smirujućem ambijentu, te korištenjem specijalnih ‘LEPTIR’ iglica omogućili da cijeli proces bude potpuno bezbolan.

Izgledati dobro i što je još bitnije – dobro se osjećati kako izvana tako i iznutra, danas je postalo utoliko lakše upravo s ovakvim dizajniranim infuzijskim protokolima koji postaju svakim danom sve popularniji – i to s punim pravom.

Prim.dr. Siniša Glumičić
Foto: Cover Style/Instagram

Slični članci