Make your day different

Logo Cover

Oliver Dragojević zauvijek nas je napustio prije tri godine! Poznata lica otkrivaju kakva čuvaju sjećanja, a najdirljivija je poruka njegove supruge Vesne

Na današnji dan prije tri godine napustio nas je legendarni glazbenik Oliver Dragojević, a s njegovom smrću mnogi se ni još nisu uspjeli pomiriti. Povodom treće obljetnice odlaska, u njegovoj rodnoj Vela Luci sprema se koncert pod nazivom ‘Trag u beskraju’ kojim će mu brojna imena s glazbene scene pjesmom odati počast. Neprežaljene ikone prisjetila se i njegova udovica Vesna Dragojević, podijelivši kratku, ali moćnu poruku uz jednu od njihovih omiljenih pjesama, a i brojna druga poznata lica otkrila su kakva sjećanja nose na cijenjenog pjevača…

Kad je na današnji dan 2018. zauvijek zaklopio oči, nema tko nije pustio suzu za legendarnim glazbenikom Oliverom Dragojevićem čije su pjesme obilježile generacije.

 
 

Neprežaljeni pjevač iza sebe je ostavio mnoštvo nezaboravnih hitova, a neke od njih i ove će se godine pjevati na velikom koncertu u njegovoj rodnoj Vela Luci povodom treće obljetnice smrti.

Facebook Vesna Dragojevic

Ikona hrvatske glazbene scene tijekom 50 godina duge karijere snimio je više od 40 albuma i 600 pjesama, nastupao po cijelom svijetu te primio brojne prestižne nagrade za svoja djela.

  Advertisement
  Advertisement

Usprkos svemu, uvijek je bio skroman i isticao da se nikad nije osjećao kao zvijezda, već je samo radio ono što najviše voli i što mu istinski ispunjava srce  – pjevao.

 
@oliver.morskivuk

U pola stoljeća karijere nikada nije bio na meti skandala, a iza sebe je ostavio neutješnu suprugu Vesnu i trojicu sinova – Dinu, Davora i Damira.

Povodom treće godišnjice tužnog odlaska, udovica Olivera Dragojevića oglasila se na svom Facebook profilu i podijelila pjesmu ‘Jubav moja’ uz kratku, ali snažnu poruku: ‘Ljubav je kad zauvik nedostaješ’.

Pogledajte VIDEO:

Osim mnogobrojnih obožavatelja iz cijelog svijeta, autora hita ‘Cesarica’ obožavale su i cijenile brojne kolege s hrvatske glazbene scene koje ga se na današnji dan prisjećaju emotivnim objavama na društvenim mrežama.

Pjevačica Nina Badrić podijelila je njihovu zajedničku fotografiju s jednog nastupa i uz njegovo ime dodala emotikon srca, baš kao i glazbenica Danijela Martinović koja se prisjetila jednog od njihovih brojnih susreta.

Facebook Vesna Dragojevic / @rozgajelenaofficial / @antonijamisurasandric / @badrich

Splitska pjevačica Jelena Rozga objavila je crno-bijelu fotografiju Olivera Dragojevića na svom Instagram Storyju uz simbol srca, a nekadašnja košarkašica Antonija Mišura Sandrić podijelila je njegove stihove koji za nju imaju posebno značenje.

Voditeljica Ana Radišić njegovu obljetnicu smrti obilježila je zajedničkom fotografijom, dok se magistrica međunarodnih odnosa i diplomacije Olja Vori prisjetila veličanstvenog ispraćaja uz pjesmu ‘Svoju zvizdu slidim’.

Pogledajte GALERIJU:

Instagram Story / Screenshot
Instagram Story / Screenshot
Instagram Story / Screenshot
Instagram Story / Screenshot
Instagram Story / Screenshot
Instagram Story / Screenshot

Foto: Instagram / Facebook

Slični članci