Make your day different

Logo Cover

Preslatka Lena je prava mala ikona stila

Jedna od naših najbolje odjevenih dama, svoju je ljubav prema modi prenijela i na svoju 18-mjesečnu djevojčicu, a svojim stylingom zapele su za oko uglednom modnom dvojcu Ani i Slavici Josipović

‘Predivne i modno usklađene’ – najčešći su komentari na idiličnu fotografiju lijepe glumice i scenaristice koju je u opuštenoj šetnji s njezinom mezimicom uhvatio objektiv poznatih sestara koje se kriju iza popularnog fashion bloga ulične mode Style Zagreb. Jelena, odjevena u romantičnu dugu haljinu, sunčani lipanjski dan iskoristila je za šetnju, a pozornost svih prolaznika ovaj je put ipak ukrala njezina kćerkica Lena koja se u maniri prave male modne ikone prošetala središtem Zagreba čvrsto držeći svoju mamu za ruku.

 

 

Odjevena u neonsko žutu haljinicu i srebrene sandalice, Lena je znatiželjno promatrala okolinu, a ponosna majka odlučila se za nježnu puderasto rozu haljinu koju je uparila sa Ancient Greek sandalama s detaljem ikarovih krila. Budući da lijepa Jelena gotovo religiozno prati modu, svoju je ljubav prema stilskim igricama prenijela i na svoju 18-mjesečnu mezimicu, pa je ova mini-fashionistica  svoje prve korake u svijetu  svakako prokoračala sa besprijekornim stilom!

 

 

 

Fotografije: StyleZagreb, Instagram
Autor: D.P

Slični članci