Make your day different

Logo Cover

Predstavljenje nove H&M Studio kolekcije u Art Parku okupilo brojna poznata lica! Ida Prester i DJ Rea rasplesale skockane zaljubljenice u modu….

Jučer je u Art Parku, jedinstvenoj otvorenoj street art galeriji predstavljena nova H&M Studio kolekcija za jesen/zimu 2021. naziva ‘Queendom’ u društvu predstavnika medija, stilista i brojnih influencera.

Umjetničke instalacije unutar parka poslužile su kao idealna kulisa ovom druženju na otvorenom dok je glazbeni nastup umjetnice Ide Prester Peševski idealno spojio glazbu i modu te zabavio uzvanike. Za odličnu plesnu atmosferu bila je zadužena DJ Rea.

Anna Velikova, Ivona Rauch i Lana Radnić

‘Upravo je veselje, razigranost,  ali i hrabrost i odvažnost  otvorenog  i beskompromisnog  iskazivanja svojih stavova sve ono zbog čega mislim da je moda  važna, a ova kolekcija savršeno utjelovljuje ta dva,  na prvi pogled nespojiva pristupa.  Oduševljena sam kolekcijom’, rekla nam je Ida.

Ida Prester

 
 

Posebno za ovaj događaj umjetnik Boris Bare kreirao je umjetničko djelo istoimenog naziva ‘Queendom’ koji se idealno uklopio u ambijent zelenila parka.

 

Dizajnirana za kraljice nove generacije, a inspirirana  modnim pionirkama, odvažnim, neustrašivim ženama, koje se ne boje izraziti stav, H&M Studio kolekcija, jesen/zima 2021 kombinira voluminozne oversized  krojeve s kombinezonima, second skin pletivom i tajicama,  te glamurozne kristalima optočene modne dodatke s uličnim loungeweareom.

  Advertisement
  Advertisement

Intenzivna paleta boja počevši s kraljevski plavom, preko moćne ljubičaste i žestoke narančaste i zelene, obilježava kolekciju prepunu referenci na kraljevski stil, izrađenu od od materijala iz održivih izvora, kao što su reciklirani poliester, organski pamuk i reciklirani poliamid.

‘Puffer’ jakne,  mini plesna ‘puff’ haljina i niz hlača širokih nogavica sa zanimljivim otvorima na koljenima ključni su komadi.  Svakako valja istaknuti i suvremenu varijaciju trodijelnog prugastog odijela: uska jakna i prsluk u kombinaciji s hlačama vrećastog kroja. Mrežasti topovi posuti umjetnim dragim kamenjem, kao i poput druge kože uski kombinezoni i tajice, hrabro mijenjaju i naglašavaju siluetu.

Modni dodaci  miješajući glamur i borbenost  drže se načela maksimalizma – ‘više je više’ pa nas očekuju  gumene ogrlice prstenastog oblika i ‘choker’ koji podsjeća na vodopad u kombinaciji sa željeznim kopčama, koje sadržavaju reciklirani cink i mjed. ‘Stiletto’ čizme visokih potpetica s krupnim potplatom  i teške gumene čizme, djelomično su izrađene od VEGEE, biljne alternative životinjskoj koži, od kože grožđa odbačene u procesu proizvodnje vina,  što donosi posebnu draž večernjim kombinacijama.

H&M Studio kolekcija, jesen/zima 2021 od 9. rujna dostupna je samo online na hm.com.

Pogledajte FOTO galeriju:

Barbara Repe
Nina Mia Čikes
Nika Matić, Dina Dončević i Rita Rumora
Nabilah Harron
Lućana Mirko i Paula Puškaš
Katarina Mamić
Ivana Mišković
Saša Joka
Barbara Bušić i Sandra Njavro
John Pavlish

Foto: John Pavlish/promo

Slični članci