Make your day different

Logo Cover

Predstavljena spektakularna kolekcija by Krie Design

Dizajnerica Kristina Burja već nekoliko sezona svoje kolekcije predstavlja u modnim prijestolnicama izvan Hrvatske, no resort kolekcije obavezno predstavlja i na našoj obali, točnije u Zadru s kojim dizajnerica ima poseban odnos.

Resort premium collection by Krie Design sastoji se od fluidnih haljina i kaftana, u privlačnim tonovima ljeta poput bijele, tirkizne i boje lavande. Kristina Burja dizajnirala je i uzorke na tkaninama koji su joj postali zaštitni znak.

 

 

„Već treću godinu u predivnom Falkensteiner Hotelu &Spa Iadera predstavljam svoju resort kolekciju inspiriranu arhitekturom i ljepotom naše obale koja je definitivno najljepša na svijetu.

 

 

Ove godine u potpunosti sam dizajn prilagodila ambijentu i ženi koja voli odmor provesti u mirnom okruženju koji podržava hedonizam, neopterećena svakodnevicom i prepuštena melankoliji uživanja na odmoru i životu.

 

 

 

Cijela kreativa događaja, koju potpisuje Gordana Katulić Jakić, bila je u tematskoj bijeloj boji koja se provlači kroz dekorativne elemente i dress code pa do posebno osmišljenih bijelih koktela i kulinarskog iskustva by Ofry Adria.”- izjavila je Kristina Burja, čija je revija okupila brojnu zadarsku modnu publiku koja je te večeri uživala u dizajnu ali i u nastupu posebne gošće, proslavljene violončelistice Ane Rucner,koja je divnim melodijama komplimentirala ovom modnom događaju i učinila ga spektakularnim.

 

 

Osim resort kolekcije, Kristina je pokazala i aktualnu kolekciju koja je imala premijeru u Los Angelesu i postigla veliki uspjeh.

 

Ana Begić Tahiri
Marijana Batinić
Sonja Kovač
Tihana Harapin Zalepugin
Zdenka Zrilić i Kristina Burja

Kristinin beauty tim Style studija Goga, iz Zadra, predstavio je trendi ljetne frizure s pletenicama, koje se pojavljuju i na odjeći kao akcenti. Reviju Krie Designa nisu propustile ni Indira Levak, Marijana Batinić, Ana Begić, Sonja Kovač, Tihana Harapin, Antonija Šola, Zdenka Zrilić, Maja Bajamić i mnogi drugi.

Fotografije:  Filip Brala


Hzzo


Slični članci