Make your day different

Logo Cover

Predstavljamo Vam trenutno najpoželjenijeg neženju na svijetu (ali i kako do njega!), jer šanse imate kao i svaka druga…

Mnoge su, vjerujte, bacale pogled na njega i trudile se biti mu u društvu, kad su se već tako vrhunski skockale za svadbu godine. A on se tamo prošetao pod ruku s – mamom. No, neka Vas ta odlika ne skameni, jer je i unatoč tome trenutno najpoželjniji neženja na svijetu. I ne živi baš tako daleko od Vas, a o kome je riječ provjerite u nastavku…

Na tako često spominjanom kraljevskom vjenčanju princa Harryja, mladim je gošćama za oko zapeo naočit mlađi muškarac u fraku, koji je stigao u pratnji svoje majke, nekadašnje manekenke Victorie Lockwood, koju je slavni Ralph Laurent svojedobno nazvao najljepšom ženom na svijetu.

@royalstylewatch

Ne čudi nas stoga onda i naočitost njena sina koji je izazvao uzdahe gdje god se pojavio, posebno u društvu dama koje znaju njegovo porijeklo.

@presspink

On je 24-godišnji Louis Frederick John Spencer, vikont od Althorpa, bratić Harryja i Williama te nećak pokojne princeze Diane.

Njegov otac, Charles Spencer, brat je pokojne princeze Diane, a s bivšom suprugom Victoriom, osim Louisa Fredericka ima i starije kćeri: Ameliju, Elizu te Kitty koja je najpopularnija od njih u britanskom društvu. No, iako su sestre starije, upravo će Louis po britanskoj tradiciji naslijediti titulu lorda te zadržati obiteljsko imanje Althorp, smješteno sjeverno od Londona, u samom srcu Engleske, a proteže se na nevjerojatnih 5.300 hektara.

@althorpestate

Britanska tradicija ide u korist prvorođenog sina, po čemu Louisu pripada prvo nasljedno pravo, a osim sestara ima i mlađu braću koje je njihov otac Charles dobio u narednim brakovima. To su 14-godišnji Edmund, 12-godišnja Lara te šestogodišnja Charlotte Diana, kćer koju je Charles dobio u braku sa sadašnjom suprugom Karen.

Manje je poznato, no da bi ih spasio od medija kojima je cijela Dianina obitelj bila konstantno na meti, Charles je vrlo rano obitelj preselio u Južnoafričku Republiku gdje je odrastao i Louis, no školovanje ga je vratilo u domovinu, točnije u Škotsku gdje trenutno studira na Sveučilištu u Edinburghu.

@hermajesty007

 

@les_bridgets

Trenutno nije u vezi, pokušava živjeti ‘običnim’ studentskim životom, daleko od medija, ali i društvenih mreža, pa biste mogle susresti samo u živo. No, ni Edinburgh nije daleko, pa Vam ostaje nada i jednaka šansa kao i drugima. A ulog? Vjerujemo beznačajan u odnosu na cilj.

Pinterest

Louis je trenutno vikont, a s vremenom će postati lord i vlasnik velebnog imanja. A vi biste time postali ni manje nego – grofica. I ‘vlasnica’ jednog od zgodnijih članova kraljevske obitelji.

@entretenimientoactualec

 

@housewindsor

Fotografije: Instagram

Slični članci