Make your day different

Logo Cover

Poznati Hrvati na skijanju: Ljupka Gojić Mikić vjerna svom stilu i na stazi, Rene Bitorajac hrabro prkosi hladnoći, Ecija Ojdanić u snježnoj avanturi

Poznati Hrvati tijekom siječnja već tradicionalno odlaze na skijanje na različite destinacije u susjednim zemljama. Njihove fotografije na društvenim mrežama otkrivaju kako su snježne radosti prigrlili raširenih ruku te ne skrivaju koliko uživaju u svježem planinskom zraku i suncu. Bivša manekenka, a danas uspješna poduzetnica Ljupka Gojić Mikić vjerna je svom stilu čak i na skijaškoj stazi, a ništa manje glamurozna nije ni ekonomistica Marta Fernandes da Silva. Glumac i voditelj Rene Bitorajac odabrao je netipično skijaško odijelo, glumica Ecija Ojdanić premostila je najteži izazov, a HRT-ova voditeljica Doris Pinčić Guberović ne uživa samo u snijegu…

I dok su brojna lica s domaće estrade zimu zamijenila toplim krajevima, postoje i oni poznati Hrvati koji se ne boje snijega te ga raširenih ruku najradije prigrle na inozemnim skijalištima.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli ljupkagojicmikic (@ljupkagojicmikic)

Bivša manekenka, a danas uspješna poduzetnica Ljupka Gojić Mikić javila se pratiteljima s više fotografija i video snimaka svog zimskog odredišta gdje uživa s obitelji. Iako obično svoju lokaciju drži za sebe, osnivačica brenda Jolie Petite by Ljupka Gojić otkrila je kako boravi u resortu Kolfuschgerhof na talijanskim Dolomitima.

Vlasnica slastičarnice Jolie Petite Patisserie pozirala je na snježnoj padalini u crno-bijelom odijelu koje prati liniju tijela, a umjesto zimske obuće poput čizmi ili buca, na nogama je imala sportske tenisice brenda Nike.

@ljupkagojicmikic Instagram Story/Screenshot

Uspješna poduzetnica u zimskim aktivnostima uživa u društvu supruga, bivšeg nogometaša Mihaela Mikića te njihovih kćeri – Jane Sienne, Mile Amelie i Mari Dane, a pridružili su im se i obiteljski prijatelji.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Marta Fernandes da Silva (@missfernandes_10_)

Modnu odvažnost na snijegu pokazala je 26 – godišnja ekonomistica Marta Fernandes da Silva. Supruga nekoć najplaćenijeg Dinamovca Juniora Fernandesa da Silve pozirala je u snježnom ambijentu nepoznate lokacije odjevena u crne skijaške hlače, a nosila je crveni džemper s prepoznatljivim logotipom francuske kuće Chanel.

@rene_bitorajac Instagram Story/Screenshot

I dok se poznate dame na skijalištima trude što više zabundati, glumac Rene Bitorajac odlučio je skijati – bez jakne! Popularni 50 – godišnji glumac Novu godinu dočekao je na zimovanju, odakle je podijelio  fotografiju sa skijaške staze na kojoj prkosi hladnoći u majici kratkih rukava.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Ecija Ojdanic (@ecijaojdanic)

Novu 2023. godinu na skijalištu je dočekala i glumica Ecija Ojdanić. Glumica i osnivačica nezavisnog kazališta Moruzgva prije nekoliko dana otkrila je kako u društvu sina, prijateljice i njezinog sina boravi u Francuskoj, a zatim je otkrila kako su se prepustili snježnoj avanturi za koju mnogi ne bi imali hrabrosti.

‘Danas smo imali malu lekciju kako je put do vrha uvijek prepun najtežih izazova. A i kad dođeš na vrh, nije baš tako bajno. Kad smo se konačno popeli, dočekali su nas snježni zapusi. Ali i grupa Slavonaca, kad je najteže, uvijek su tu našijenci. Ali, preživjeli smo. I isplatilo se. Imamo uspomene za cijeli život. A i možemo se pohvaliti da smo osvojili Pic de L’ret, 2830 m!’, napisala je 48 – godišnja glumica.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Ecija Ojdanic (@ecijaojdanic)

U snježnom dočeku uživala je i HRT-ova voditeljica Doris Pinčić Guberović. Glumica i HRT-ova zvijezda svima je poželjela zdravlje i mir povodom ulaska u 2023. godinu, a pohvalila se fotografijom sa snježne staze na kojoj pozira uz čašu popularnog koktela Aperol Spritz.

Iako to nije naznačila, pretpostavlja se da je na zimovanje otputovala u društvu novog supruga, daruvarskog menadžera Davora Guberovića, s kojim ju je spojila ljubav prema aktivnostima u prirodi.

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram

Slični članci