Make your day different

Logo Cover

Poznati Hrvati na skijanju: Ljupka Gojić Mikić modno usklađena s kćeri, Marko Tolja prepustio se snježnoj avanturi, Ana Gruica ne odmara ni na snijegu

Poznati Hrvati tijekom siječnja već tradicionalno odlaze na skijanje na različite destinacije u susjednim zemljama. Njihove fotografije na društvenim mrežama otkrivaju kako su snježne radosti prigrlili raširenih ruku te ne skrivaju koliko uživaju u svježem planinskom zraku i suncu.  Bivša manekenka, a danas uspješna poduzetnica Ljupka Gojić Mikić pohvalila se obiteljskom idilom i servirala nekoliko fenomenalnih outfita, glumica i instruktorica fitnessa Ana Gruica Uglešić čak je radila na snijegu, a glazbenik Marko Tolja jedva je dočekao odmor…

I dok su brojna lica s domaće estrade zimu zamijenila toplim krajevima, postoje i oni poznati Hrvati koji se ne boje snijega te ga raširenih ruku najradije prigrle na inozemnim skijalištima.

Među njima je i bivša manekenka, a danas uspješna poduzetnica Ljupka Gojić Mikić, koja već godinama obilazi europske skijaške destinacije sa suprugom i kćerima.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli ljupkagojicmikic (@ljupkagojicmikic)

Zgodna 41-godišnja poduzetnica i osnivačica brenda Jolie Petite  javila se pratiteljima s više fotografija i video snimaka svog zimskog odredišta gdje uživa sa suprugom i bivšim nogometašem Mihaelom Mikićem i njihovim kćerima, 13-godišnjom Janom Siennom, tri godine mlađom Milom Amelie i Mari Danom, koja je u listopadu navršila šest godina.

Vlasnica slastičarnice Jolie Petite Patisserie rijetko kada odaje na kojoj se lokaciji nalazi, no sa svojim obožavateljima ne propušta dijeliti zanimljive trenutke sa staze.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli ljupkagojicmikic (@ljupkagojicmikic)

Veliki zaljubljenik u snježne aktivnosti je i riječki glazbenik Marko Tolja, koji se pratiteljima javio uz simpatičnu fotografiju iz gondole, a poput bivše manekenke, nije označio na kojoj lokaciji ove godine je odlučio skijati.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Marko Tolja (@marko.tolja)

Sandi Cenov, popularni glazbenik, poznati je ljubitelj ovog zimskog sporta, a na skijanje odlazi svake godine. Ove je godine odlučio se za poznato austrijsko skijalište Bad Kleinkirchheim.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Sandi Cenov (@sandicenov)

Obitelj 31-godišnje glazbenice Franke Batelić i šest godina starijeg bivšeg nogometaša Vedrana Ćorluke čak je Novu godinu dočekala na snijegu.

Pjevačica i poduzetnica i pomoćnik izbornika Zlatka Dalića odlučili su se za talijansko skijalište Kronplatz, a svoje prve pothvate na skijama učinio je njihov 4-godišnji sinčić Viktor, dok je dvije i pol godine mlađa Greta samo asistirala svojem bratu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli F R A N K A (@frankaofficial_)

Božićne i novogodišnje praznike na skijaškoj stazi proveo je i šibenski nogometaš Duje Ćaleta-Car sa suprugom Adrianom. Igrač francuskog Lyona i lijepa pravnica za svoj zimski odmor odabrali su francuske Alpe, a ondje su boravili u društvu sinova Maura i Felipea.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Adriana Ćaleta-Car (@adrianadurdevic)

Splitska glumica i instruktorica fitnessa Ana Gruica Uglešić i njezin suprug, ugledni psihijatar Boran Uglešić, prve dane Nove godine proveli su na austrijskom skijalištu Nassfeld, a uz skijanje su malo i radili, čime svjedoči fotografija koju je 40-godišnja Splićanka podijelila na Instagramu. Usto, priznala je kako još uvijek u potpunosti nije savladala skijanje.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Ana Gruica Uglešić (@anagruica)

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram

Slični članci