Make your day different

Logo Cover

Poznate Hrvatice obilježile prvi dan škole! Iris Livaja pohvalila se važnim korakom u životu kćerkice, Severina je nešto poručila…

Nakon dugih ljetnih praznika učenici se s današnjim danom ponovno vraćaju u školske klupe, a mnoge poznate Hrvatice ispratile su svoje mališane u nove radne pobjede. Dok su se neke dame s estradne scene pohvalile kako njihovi nasljednici kreću u prvi razred, druge su djecu otpratile u više razrede osnovne škole. Bivša manekenka i instruktorica fitnesa Iris Livaja nije mogla odoljeti da se ne pohvali važnim korakom u životu kćerkice Elizabet koja tek kreće u školu, ekonomistica Matea Ibáñez otkrila je kako je njezin sin Mathias postao prvašić, a splitska glazbenica Severina uputila je znakovitu poruku uz fotografiju sa sinom Aleksandrom…

Dugi ljetni odmor došao je svom kraju, školarci se ponovno vraćaju u klupe, a prvašići će po prvi puta iskusiti čari najljepšeg životnog doba.

Među tisućama školaraca diljem Lijepe Naše našli su se i mezimci pojedinih poznatih s ljepotica s hrvatske estradne scene, koje su na društvenim mrežama s velikim ponosom obilježile ovaj važan dan.

@riril33 Instagram Story/Screenshot

Bivša manekenka Iris Livaja ne krije koliko je ponosna na kćerkicu Elizabet, koju je, uz supruga i napadača Hajduka Marka Livaju, otpratila do jedne splitske osnovne škole.

‘Naš mali prvašić’, poručila je razdragana instruktorica fitnesa uz zajedničku fotografiju razgalivši mnoga srca.

@mateaibanez Instagram Story/Screenshot

Ništa manje uzbuđena nije ni diplomirana ekonomistica Matea Ibáñez, koja je otkrila kako je njezin sin Mathias također krenuo u prvi razred.

‘Moj Mathias prvašić. Bit će bolje drugi dan’, poručila je uz smijeh supruga argentinskog nogometaša Luisa Ibáñeza uz snimku svog mališana, koji se na školskim stepenicama malčice spotaknuo.

@anagruica Instagram Story/Screenshot

Splitska glumica Ana Gruica Uglešić otkrila je kako njezin 8-godišnji sin Marat Ivan Šalković, kojeg dobila iz veze sa spisateljem Hrvojem Šalkovićem, danas kreće u drugi razred.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Ana Gruica Uglešić (@anagruica)

‘Drugašić’, napisala je poznata Splićanka uz fotografiju svog sina.

U drugi razred krenula je i Lena Čuček, kćerka glumice i spisateljice Jelene Veljače i glumca Dražena Čučeka, a ponosna mama objavila je fotografiju svoje mezimce kako sjedi u tramvaju sa školskom torbom.

@jelka12 Instagram Story/Screenshot

Aleksandar Popović, sin splitske glazbenice Severine Vučković danas je krenuo u šesti razred, a poznata pjevačica ovaj važan trenutak u životu svog mezimca obilježila je uz njihovu zajedničku fotografiju snimljenu ispred škole i znakovitu poruku.

@severina Instagram Story/Screenshot

‘Slavimo svaki novi početak’, poručila je zgodna glazbenica uz fotografiju sa svojim 11-godišnjim nasljednikom.

Početak nove školske godine obilježila je i bivša televizijska voditeljica Antonija Stupar Jurkin, čiji je 9-godišnji sin Ivan krenuo u treći, a tri godine starija kćerka Paola u šesti razred.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Antonija Stupar Jurkin (@antonija_stupar_jurkin)

‘Sretna nova školska godina svima koji slave’, poručila je zgodna marketinška stručnjakinja uz fotografije svojih školaraca.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Antonija Stupar Jurkin (@antonija_stupar_jurkin)

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram

Slični članci