Make your day different

Logo Cover

Poznate dame uživale na Food Film Festivalu! Dijanu Čuljak i Sanju Doležal dugo nismo vidjeli u javnosti, ali netko je drugi ukrao svu pažnju

Jučer je u sklopu Food Film Festivala Zagreb sponsored by  CocaCola održano zanimljivo popodnevno druženje. Centralno događanje bila je Zepter kulinarska radionica na kojoj su kuhali chef El Toro restauranta i bara, Mario Mihelj i Matija Nikolić iz Woka by Matija. Poznate dame uživale na kulinarskoj radionici na Food Film Festivalu! Dijanu Čuljak i Sanju Doležal dugo nismo vidjeli u javnosti, ali su pažnju ukrali su preslatki unuci Suzy Josipović Redžepagić, unučica Leni i unuk Mak koji su stigli u pratnji roditelja; mame Sarah josipović i tate Jana Jeriča…

Chef Mihelj okupljenima je pokazao kako pripremiti španjolski brudet, Calderatu s kozicama i lignjama, specijalitet koji se nalazi na novom jesenskom meniju El Toro restauranta i bara, dok nam je chef Nikolić otkrio tajne svoje Curry riže s piletinom. Obojica su kuhali u posuđu iz Zepter Masterpiece linije koje je predstavila direktorica Zeptera Kata Barišić Pavlović.

Inovativna kombinacija superiornog Zepter metala 316L, jedinstvene Zepter tehnologije i  dizajna, omogućila im je da pripreme hranu na optimalan način i bez dodavanja vode i masnoća, čime su svi hranljivi sastojci ostali sačuvani, dok se hrana kuhala u vlastitim sokovima, čime su se sačuvali njeni osnovni sastojci i organoleptička svojstva.

Suzy Josipović s unukom Makom, Matija Nikolić

Direktor prodaje tvrtke Zepter Gosp. Boris Božić predstavio je Zepter Therapy Air, najbolji svjetski pročiščivač i ionizator zraka koji je idealan proizvod za nadolazeće zimske dane kada drastično pada kvaliteta zraka, a zrak obiluje alergenima i virusnim te ostalim štetnim česticama.

Ovaj proizvod dobio je i certifikat da iz zraka eliminira koronavirus, a idealan je i za alergičare.

Sarah Josipović i Jan Jerič s djecom, sinom Makom i kćerkicom Leni

U sklopu druženja na Food Film Festivalu sponsored by Coca-Cola predstavljen je i novi koncept Mlinar prodajnih mjesta razvijenih vodeći se posljednjim trendovima na pekarskom tržištu te potrebama kupaca, koji žive sve užurbanije, ali u isto vrijeme traže još praktičnija i atraktivnija rješenja za svoje potrebe.

Novi koncept razvijen je u suradnji s agencijom Brigada, sestrinskom kompanijom dizajnerske agencije Bruketa&Zinić. Unutar novog koncepta Mlinar svojim kupcima nudi još kvalitetniju ponuda tradicionalnih, ali i novih proizvoda koji će zasigurno naići na odobravanje kupaca koji godišnje obave više od 36 milijuna posjeta Mlinaru.

Karmela Vukov Colić

Posebnost novog koncepta je iznad svega novi asortiman čime se nadograđuje postojeća ponuda i kupcima donosi izbor funkcionalnih proizvoda.

Istraživanja potvrđuju da potrošači, u današnje vrijeme, sve više teže uravnoteženoj prehrani s ciljem jačanja imuniteta i unapređenja zdravlja, istovremeno brinući o maksimalnoj higijeni proizvoda koje kupuju.

Uršula Tolj i Mila Elegović

Odgovarajući upravo na ove potrebe društva i zahtjeve potrošača, uz povećanu funkcionalnost prostora te prikladnu zaštitu i ambalažu, Mlinar je u svoju ponudu uvrstio i nove, cjelovite i zdrave obroke poput proteinskih krekera sa sjemenkama i visokim udjelom proteina, integralnih keksi različitih okusa, jogurt müsli sa šumskim voćem,  a koji se savršeno nadopunjuju s ponudom premium funkcionalnih sokova od 100 % prirodnih sastojaka koji dolaze u četiri zanimljive i ukusne kombinacije.

Kristina Krepela

Predstavljeni su i Nobel eco water systems, sustavi za pročišćavanje vode, odnosno Nobel Star Business, uređaj za pročišćavanje vode idealan za poduzeća koji mijenja aparate s galonima te Dafi filtracijska bočica koja je opremljena jedinstvenim ugljičnim filterom – 100% prirodnim medijem za filtriranje, izrađenim od kokosovih ljusaka. Izrađena je od izdržljive plastike, u potpunosti bez štetnog bisfenola A, uklanja neugodan okus i miris klora iz vode te ostavlja nepromijenjenu količinu prirodnih minerala (kalcija i magnezija), zahvaljujući kojima voda zadržava vrijedne elemente za zdravlje. Na taj način se povećava pH vode, što povisuje njenu kvalitetu.

Kuhanje specijaliteta chefova Mihelja i Nikolića sa zanimanjem su pratila brojna poznata lica među kojima su Kristina Krepela, Mila Eegović Balić, Sanja Doležal, Karmela Vukov Colić, Uršula Tolj, gastro bloger Hungry Mile- Mile Butorac te gastro blogerica Andrea Cukrov…

Food Film Festival nastavlja se do nedjelje uz vrhunske filmove i super klopu. Ne propustite uživati u iduća tri sunčana dana na Trgu dr.Franje Tuđmana.

Foto: promo

 

 





Slični članci