Make your day different

Logo Cover

Poznate dame se odlično provele na otvaranju Angioline

Angiolina je poznata kao kultno povijesno opatijsko kupalište, a ovog vikenda osvanulo je u novom ruhu zahvaljujući vlasniku Bevande g. Zoranu Maržiću. Potpuno preuređena “opatijska ljepotica” Angiolina obnovljena kompletno u drvetu baš kako je se sjećaju stariji građani Opatije zasjala je u novim sjajem sa jedinstvenim konceptom kao beach bar, multifunkcionalan prostor sa pop up dućanom ELFS, brijačnicom tatoo shopom, street food restoranom sa bogatom ponudom mediterasnkih jela.

Mnoštvo poznatih došlo je uveličati svečano je otvoreno na oduševljene brojnih turista i građana uz bogat zabavno glazbeni program: sinkronizirane plivačice kluba Kvarner, DJ Tom Pola, plesni performeri sa Ibize , kao i spektakularni vatromet.

 

Suprug Lepe Brene, Boba Živojinović  je česti opatijski gost koji je jednostavno oduševljen novom ugostiteljskom ponudom Opatije kojoj se polako vraća stari sjaj u smislu ponude klubske zabave, a među zamijećenijim posjetiteljima su se našli i Mirza Đomba sa suprugom Belom, Snježana Mehun, Antea Kodžoman i manekenka Anita Dujić.

 

 

Atraktivnu voditeljicu Eciju Ivušić koja se za ovu prigodu posebno isticala u haljini novog branda Duchess zatekli smo u društvu sa Kristinom Šalinović. Kristina rijetko posjećuje društvena događnja, ali je uvijek rado viđena te nam je otkrila da u sklopu Angeline ima tatoo shop za sve one koji impulzivno odluče zauvijek oslikati svoje tijelo.

Fotografije: Press


Slični članci