Make your day different

Logo Cover

Potvrda ljubavi Gorana Ivaniševića i Nives Čanović

Iako su bivši tenisač i radijska voditeljica dosada vješto izbjegavali zajednička pojavljivanja u javnosti, objava njihove prve zajedničke fotografije potvrdila je šuškanja koja već duže vrijeme kruže gradskim kuloarima

Iako je njihova ljubavna priča započela još u listopadu prošle godine, Goran Ivanišević i Nives Čanović svoj su nježni odnos dosada skrivali od očiju javnosti, pazeći da njihove zajedničke fotografije ne dospiju na naslovnice showbizz rubrika. Tako je mnoge začudilo kada je Nives prekinula ‘šutnju’ i na svom Instagram profilu objavila njihovu prvu fotografiju kojom je otklonila sve sumnje o prirodi njihovog odnosa. Nasmijani, opušteni i zagrljeni, Nives i Goran uživaju u zajedničkim trenucima, pa iako su dosada bili škrti na riječima, nježna fotografija je umjesto njih rekla tisuću riječi.

A post shared by Nives_Canovic (@nivessimpson) on

 

Iako Goranu na privatnom planu cvjetaju ruže, ne ide mu osobito dobro na onom poslovnom. Naime, njegov trener Tomaš Berdycha, nakon nešto manje od deset mjeseci suradnje odlučio je prekinuti suradnju s Goranom, a svoju je odluku objavio na društvenim mrežama.

– Goran i ja više nećemo raditi zajedno. Uživao sam s njim i ostat ćemo dobri prijatelji. Želim mu sve najbolje u karijeri, a jan ću biti ustrajan u ostvarivanju svojih ciljeva sa svojim timom – napisao je Berdych.

Ipak, Goran je zasigurno utjehu pronašao u Nives koja je javnom potvrdom njihove ljubavi  pokrenula lavinu komentara i lijepih želja, a čini se kako je slavni tenisač nakon razvoda braka s manekenkom Tatjanom Dragović  u kojem je postao otac 14- godišnje Amber i 9-godišnjeg Emanuela, svoj mir pronašao u zagrljaju lijepe voditeljice.

Fotografije: Instagram

Slični članci