Make your day different

Logo Cover

Potresne snimke ovrhe nad dječakom Cesareom zgrozile su brojne javne ličnosti, evo kako ga komentiraju….

Potresne snimke ovrhe nad devet godina starim dječakom Cesareom Avenatijem obišle su Hrvatsku, a o ovom slučaju, o kojem se već duže vrijeme piše i govori, svoje su mišljenje danas iznijeli i neke javne ličnosti na društvenim mrežama

Dubravka Cetinski, supruga pop zvijezde Tonija Cetinskog, Boris Rogoznica, glazbenik i suprug glumice i radijske voditeljice Doris Pinčić Rogoznice, akademska glumica Bojana Gregorić i Jasmina Bagarić,  vlasnica lanca Magnolia Slastica, partnerica fashion stora Clane i supruga proslavljenog košarkaša Dalibora Bagarića, samo su neki koje je ova situacija, malo je reći, šokirala.

Svatko je od njih, osudio ovaj čin nazvan – ovrhom nad djetetom, na svoj način, javno  i na društvenim mrežama.

‘Danas smo došli po Donata tri sata ranije u vrtić, pošto više ni Doris ni ja nismo mogli normalno funkcionirati s dnevnim obavezama. Nadam se da će ovo moći razumjeti i oni koji nisu roditelji. Tko je pobogu kreator ovog suludog scenarija u Splitu? Tko je odlučio pozvati specijalce i provesti ovrhu nad djetetom? Zar je cijeli jedan kolektiv pristao biti sudionik tog (zlo)čina u zaštiti svojih radnih mjesta? Da li ste nakon tih scena išli nazad u ured, na ručak i nastavili kao da se ništa nije dogodilo? Ponekad zaista nije lako naci rješenje, ali ovako nešto… Ovo je totalni poraz čovječanstva, zakonodavstva i degradacija ljudskog roda kao inteligentnih bića”, napisao je glazbenik Boris Rogoznica, suprug glumice i radijske voditeljice Doris Pinčić Rogoznice.

Dubravka Cetinski, supruga glazbenika Tonija Cetinskog, duboko je bila potresena gledajući nasilno odvođenje dječaka kojeg je otac iz njegovog doma izveo bosog. Dječak mu se svo vrijeme opirao i vrištao. Revoltirana Dubravka napisala je post na Facebooku upravo Andreju Plenkoviću, predsjedniku Vlade Republike Hrvatske

screenshot/Facebook

Na Facebook profilu Jasmine Bagarić, koja je potaknuta slučajem ovrhe nad dječakom, objavila mudru, ali iznimno poučnu, priču o kralju Solomunu, razvila se žustra rasprava, a u nju se uključila i Bojana Gregorić Vejzović, akademska glumica i UNICEF-ova ambasadorica.

Foto: Instagram, Facebook, Press


Hzzo


Slični članci