Make your day different

Logo Cover

Poslovna garderoba seli se na ulice! Izdvojili smo 13 komada za kreiranje najljepših street style izdanja u duhu trendi ‘corpcore’ estetike

Već neko vrijeme modnom scenom dominira power dress stil oblačenja koji podrazumijeva estetiku koja odiše profesionalnošću, autoritetom i samopouzdanjem. Ovom opisu pridružio se trend nazvan corpcore, koji nalaže nošenje poslovnih komada u svakodnevnom, street style okruženju. Kao omiljeni odjevni predmeti ističu se sakoi s naglašenim ramenima, bijele košulje, suknje i svilene bluze uz dozu edgy i urbane estetike. U nastavku potražite 13 mrak komada iz aktualne ponude za kreiranje najljepših poslovnih kombinacija nosivih i izvan ureda…

Poslovna garderoba u 2024. godini iz ureda se seli i na ulice! Tradicionalni korporacijski stil dobio je novo, suvremeno i odvažno ruho, a modne entuzijastice već su pronašle načine kako ga uklopiti u street style kombinacije.

Corpcore trend sjedinjuje filozofiju formalnih komada uz dozu nonšalantnog i grunge izleda, a modni stručnjaci predviđaju mu nevjerojatnu popularnost u ovoj godini.

@who.is.mm

Riječ je o novoj viziji tipičnog korporativnog odijevanja koji se odmiče od trenda tihog luksuza, a podilazi uredskoj odjeći 90-ih godina na pomalo grublji, grunge način.

Stil označava povratak vintage i arhivskih komada, neutralnih nijansi, Bayonetta naočala, chunky nakita, ali jednostavnih outfita, a ovaj trend već su prigrlile manekenke Elsa Hosk, Gigi i Bella Hadid.

@lara_bsmnn

Osvojio vas je corpcore trend? U nastavku donosimo 13 mrak komada za kreiranje najljepših poslovnih kombinacija nosivih izvan ureda:

H&M, 17.99 €
H&M, 17.99 €
Mango, 29.99 €
Mango, 29.99 €
Mango, 39.99 €
ZARA, 22.95 €
ZARA, 27.95 €
ZARA, 27.95 €
ZARA, 29.95 €
ZARA, 59.95 €
ZARA, 99.95 €
Jacquemus, 294 €
JW Anderson, 855 €

 

Za dodatnu dozu inspiracije, istražili smo kako ovaj trend furaju it djevojke s Instagrama, a ovo su neke od najljepših kombinacija:

@who.is.mm
@unakrlic
@stajkovacmila
@linda.sza
@lara_bsmnn
@lara_bsmnn
@lara_bsmnn
@lara_bsmnn
@inspinacional
@inspinacional
@hoskelsa
@hoskelsa

 

View this post on Instagram

 

A post shared by WOMAN’S LOOK (@womanslook)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by WOMAN’S LOOK (@womanslook)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anna Di Meglio (@annadimegliooo)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Noelia Bonilla (@noeliabonillad)

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram/promo

Slični članci