Make your day different

Logo Cover

Posljednji vikend u travnju provodimo uz super serije! Izdvojili smo 7 intrigantnih, uzbudljivih i napetih naslova kojima se isplati prepustiti…

Vikend najčešće provodimo u društvu obitelji, partnera ili prijatelja, a ima li boljeg načina za uživanje u zajedničkom vremenu nego pred malim ekranima, guštajući uz omiljene televizijske naslove?

Ako se volite pred malim ekranima opustiti, pratiti tuđu dramu ili uživjeti u ljubavne priče, tada imamo za vas savršeno rješenje.  Postoji li bolji i ljepši odmor kao uvod u novi poslovno izazovni tjedan od uživanja ispred malog ekrana? I zato, naš je prijedlog da se naoružate kokicama, ohladite omiljeno pivo Stella Artois i zauzmete svoje mjesto na trosjedu, a mi smo za vas izdvojili 7 intrigantnih naslova koji će zadovoljiti svačiji ukus!

@koodeker

Anatomija jednog skandala

Političar James Whitehorse, kojeg tumači Rupert Friend, našao se usred skandala zbog preljuba, a kasnije i na sudu zbog optužbi za silovanje. Njegova supruga Sophie, koju utjelovljuje Sienna Miller, a koju nakon dugog vremena vidimo na ekranima, stoji uz njega sve dok ne postane sumnjičava.

 

Iako je par gurnut u središte pažnje, Sophie je odlučna da zaštiti svoju obitelj. Adaptacija istoimenog romana Sarah Vaughan najavljena je kao mini serija od šest dijelova, smještena u mračne parlamentarne ureda Westminstera, a preispituje odnos moći i pravde.

 

The Marked Heart

Nova kolumbijska telenovela govori o muškarcu Simonu koji gleda svoju suprugu kako umire i daje svoje srce drugoj Camili, ženi bogataša. On se stoga želi osvetiti krijumčarima organa koji su krivi za smrt njegove supruge.

Glavne uloge u seriji glume Margarita Munoz, Sebastian Martinez i Juan Fernando Sánchez. Iako je objavljena tek 20. travnja, prema podacima analitičke tvrtke FlixPatrol, već je dospjela na drugo mjesto trenutačno najpopularnijih serija u svijetu i Hrvatskoj.

Firefly Lane

Serija ‘Firefly Lane’ nastala je po istoimenom romanu Kristin Hannah, autorice koja potpisuje i hitove ‘Slavujeva pjesma’ i ‘Zimski vrt.’

Radnja nas vodi kroz tridesetak godina dugo putovanje kroz prijateljstvo Tully Hart i Kate Mularkey, dvije karakterno dijametralno različite žene.

Paralelno ih upoznajemo 70-ih godina u njihovoj ulici Firefly Lane u koju se kao tinejdžerka Tully tek useljava, zatim u 80-ima kad polako kreću u karijere i veze koje će ih u konačnici oblikovati u osobe kakve jesu u 2003. godini koja u seriji predstavlja sadašnjost.

Ozark

Već je nekoliko godina američka serija Ozark smatrana jednom od najboljih serija ikad na Netflixu. Jason Bateman i Laura Linney glume Martyja i Wendy Bird, bračni par koji živi miran život kad iznenada silom prilika moraju s djecom preseliti iz Chicaga u ljetovalište Missouri Ozark.

Stella Artois, foto: Cover Style

Marty Byrde se našao u vrtlogu komplikacija kao što je pranje novca za opasni narko kartel i kako bi spriječio da mu se život sruši kao kula od karata – preseljenje u Ozark jedino je riješenje.

Međutim, držati FBI i druge opasnosti daleko od svoje obitelji nelaka je misija, a kriminalna afera uskoro postaje i obiteljska afera.

@uproxx

Poroci Tokija

Temeljena na istoimenoj knjizi Jakea Adelsteina nova HBO-ova serija smještena u Tokio kasnih devedesetih i prati avanture američkog kriminalističkog reportera prestižnih novina ‘Meicho Shimbun’ Adelsteina koji počne pokrivati naizgled nepovezane slučajeve.

Prizori iz bračnog života

Remake klasika Ingmara Bergmana iz 1973., ‘Prizori iz bračnog života’ su bolno iskrena, dirljiva i srceparajuća priča o paru koji voli jedno drugo, ali neminovno idu prema razvodu. HBO-ova mini serija od pet epizoda istražuje rodne uloge, ljubav, mržnju, želje, monogamiju i brak kroz prizmu suvremenog američkog para, kojeg glume Oscar Isaac i Jessica Chastain, pod redateljskom palicom Hagaija Levija.

@fatyafox

 

Namiguše

Namiguše’ (Minx) je nova serija o samoproglašenoj feministici Joyce Prigger koja 1971. udružuje snage s niskobudžetnim izdavačem Dougom Renettijem kako bi stvorila prvi erotski časopis za žene na svijetu.

U glavnim ulogama su Ophelia Lovibond, Jake Johnson, Idara Victor, Jessica Lowe, Lennon Parham, Michael Heidemann i Oscar Montoya.

I za kraj, treba vam samo daljinski, kokice i rashlađeno pivo Stella Artois da zauzmete omiljeno mjesto na trosjedu, i spremni ste za filmski maraton…

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram/YouTube/CoverStyle

 

Slični članci