Make your day different

Logo Cover

Posljednji dani Joea Jacksona: Obitelj oplakuje oca zlostavljača, a on i dalje pokazuju svoju čvrstu ruku

Svjetski su mediji ovih dana sve više okrenuti prema domu Joea Jacksona, ocu slavne obitelji Jackson kome bi, prema tvrdnjama članova obitelji, a i njega samog, uskoro mogao stići kraj. Joe boluje od raka, a bolest je navodno toliko uznapredovala da obitelj samo želi posljednje dane provesti uz njega. Iako na samrti, Joe još uvijek pokazuje svoju čvrstu ruku pa im je navodno pokušao uskratiti miran, obiteljski oproštaj.

Obitelj Jackson ovih dana prolazi pravi pakao, pokušavajući tvrdokornom ocu Joeu, čija nam je burna prošlost i čvrsta ruka itekako poznata, uljepšati posljednje dane njegovog života. 89-godišnja glava obitelji, Joseph Walter Jackson, boluje od raka, a bolest je, navode mediji, ušla u posljednju fazu, o čemu je medije već izvijestio sin Jermaine, jedan od 11-oro njegove djece. Javnost je o svojoj bolesti obavijesti čak i sam Joe, s fotografijom snimljenom na zalasku sunca, koju je objavio na Twitteru, uz predivne riječi posvećene sebi: ‘Doživio sam toliko puno zalazaka sunca,puno više nego što ću ih još doživjeti, no sunce izlazi kad mu je za to vrijeme, isto kao što i zalazi, ma koliko se to nama svidjelo ili ne…’

Tom je porukom svijetu htio poručiti da je jednostavno došlo vrijeme za njegov kraj, međutim, njegova obitelj, a posebno članovi za koje javnost zna koliko im je životnih frustracija priuštio, još uvijek nisu spremni konačno se oprostiti od svog oca i menadžera.

 

@thehawkj5

 

A koliko je tu ljubavi, pokazala je nedavno Janet Jacskon koja je dobar dio govora na dodjeli nagrada ‘Impact’, Radio Disney Music Awards, posvetila upravo svom ocu. U tom dirljivom govoru Janet je, koja je ujedno i najmlađa članica obitelji Jackson i najmlađe dijete Joea i Katherine, izjavila: ‘Mama je uvijek bila puna ljubavi prema nama, ali je tata oduvijek bio taj koji nas je poticao da budemo najbolji što možemo’.

@thehawkj5

To da ih je poticao, i to ne baš na najnježniji način, znamo već odavno, no s posljednjim danima života, sva su mu njegova djeca odlučila oprostiti sve, i baš kad su se ponadali mirnim, obiteljskim posljednjim danima, Joe je opet pokazao svoju čvrstu ruku. U medije je tako procurila informacija da je Joe pokušavao od djece sakriti svoju medicinsku dokumentaciju i odgurnuti ih od sebe, no ljubav obitelj očito je ipak jača i od njegovog karaktera.

 

@thehawkj5
@man_in_the_mirror___mj_forever

Tako je za posljednje ‘dane’ ipak pristao na obiteljske posjete, a osim supruge Katherine s kojom je u braku 68 godina, uz njega su sada i njegova djeca kao i brojni unuci.

@mjjbad

 

https://www.instagram.com/p/BgrxXYXgiGy/?taken-by=thehawkj5

Joe je s Katherine dobio ukupno 10-oro djece: Maureen, Sigmund, Toriano, Jermaine, La Toya, Marlon, Michael, Steven, Janet te sin Brandon, rođen 1957. godine, koji je poživio samo jedan dan. Joe ima i kći Joh’Vonnie Jackson, rođenu 1974 godine, a rodila ju je njegova dugogodišnja ljubavnica Cheryl Terrell.

Fotografije: InstagramHzzo

Slični članci