Make your day different

Logo Cover

Popularni španjolski high street brend lansirao neodoljiv ‘duplić’ viralnih naušnica – trešnjica za manje od 10 eura koje podižu svaki look

Iako ga mnogi stavljaju u drugi plan prilikom kreiranja outfita, upečatljiv nakit može učiniti čuda za svaki lookBilo da ste pobornica nešto jednostavnije mode ili preferirate razigranije stajlinge, statement naušnice apsolutni su must have, a jedna se verzija već istaknula kao najpoželjnija. Riječ je o viralnim naušnicama u obliku trešnji koje je prvotno predstavio francuski brend Jacquemus, a njegovim se primjerom slijedio i popularni high street brend koji je lansirao neodoljiv duplić za manje od 10 eura…

Naušnice su jedan od modnih dodataka koji iz sezone u sezonu dobiva novo ruho.

Kao najtraženiji modni dodatak ove proljetno-ljetne sezone istaknule su se upečatljive naušnice-trešnjice high end brenda Jacquemus, a sličnu verziju u svoju je ponudu nedavno uvrstio španjolski Stradivarius.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Borislava Sekova (@borislavasekova)

Francuski dizajner Simonu Porte Jacquemus prošle je godine u vrtovima Versaillesa u Francuskoj održao reviju posve inspiriranu cherry red nijansama i simbolikom ‘ploda trešnje‘, a među najtraženijim komadima s te revije pokazale su se i naušnice u obliku trešanja s njegovim potpisom.

Ove hit naušnice naziva Les Boucles Cerise prodaju se po cijeni od oko 300 eura te su već mjesecima rasprodaje diljem svijeta, no na radost brojnih modnih entuzijastica, španjolski high street gigant Stradivarius nedavno je predstavio neodoljiv duplić po znatno pristupačnijoj cijeni.

Stradivarius, 7.99 €

Ovaj ultra slatki modni dodatak dostupan je na službenim stranicama brenda po cijeni od svega 8 eura, a s lakoćom će svaki look podići na višu razinu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Aneta Berisha (@anettaberi_)

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram/Promo


Slični članci