Make your day different

Logo Cover

Popularni high street brend u ponudi ima 5 vrlo traženih beauty gadgeta po povoljnim cijenama koji podići vašu skincare rutinu na višu razinu

Posljednjih godina tehnologija je dobila svoje mjesto i u svijetu skin carea. Kad su se tek pojavili, beauty gadgeti bili su prilično skupi, no sada se mogu pronaći i povoljnije verzije za svačiji budžet. Ako se želite opremiti nečim takvim, u nastavku donosimo pet sjajnih proizvoda iz linije poljskog high street brenda koji vas neće stajati bogatstvo…

Bilo da se smatrate beauty ovisnicom ili rutinu njege kože svodite na osnovne korake, suvremena pomagala uvijek su dobrodošla u poboljšanju kvalitete svojih navika.

Prije nekoliko godina LED maske, kozmetički hladnjaci, masažeri za lice i drago kamenje postali su pravi hit u svijetu ljepote, a na tržištu su dostupne razne verzije – od skupocjenih do onih pristupačnijih cijena.

@fusunlindner

Brojni modni brendovi, poput poljskog high street diva Sinsayja, u svoj su asortiman odnedavno uvrstili i proizvode za njegu kože. Najnovija kolekcija vrvi od sjajnih stvarčica koje će vašu beauty rutinu podići na višu razinu bez puno troška.

Pojedini kozmetički preparati, kao što su serumi i kreme za lice, trebali bi se držati na niskim temperaturama kako bi se očuvali svi hranjivi sastojci, a tu u pomoć priskače beauty hladnjak koji se u Sinsayju prodaje za svega 50 eura.

@anajohnson

Ako s vremena na vrijeme volite temeljito očistiti lice, sjajno će vam poslužiti uređaj za parenje lica. Osim u navedene proizvode, definitivno se isplati uložiti u LED ili gel masku, kao i u onu od žada za smanjenje crvenila na licu te umirivanje i opuštanje kože.

Planirate li se počastiti nekim od navedenih beauty alata, izdvajamo pet must have favorita iz aktualne ponude brenda Sinsay:

Sinsay hladnjak za kozmetiku, 49,99 € (376,65 kn)
Sinsay uređaj za parenje lica, 14,99 € (112,94 kn)
Sinsay maska za lice, 17,99 € (135,55 kn)
Sinsay maska za lice od žada, 12,99 € (97,87 kn)
Sinsay gel-maska za lice, 4,49 € (33,83 kn)

Foto: Instagram / Sinsay
Slični članci