Make your day different

Logo Cover

Popularni glumac Janko Popović Volarić otkrio vijest koja je prošla ispod radara, ali i jedan razlog za slavlje, čestitke mu pristižu sa svih strana!

Janko Popović Volarić, glumac, jedan od najpoželjnijih neženja te  junak filma ‘Goran’, otkrio je zanimljive novine iz profesionalnog života, a pohvalio se i jednom novom diplomom zbog koje mu pristižu čestitke sa svih strana…

Naime, 44 – godišnji Janko Popović Volarić bio je od 2014. godine stalni član Lutkarskog kazališta u Zagrebu, a sad se pohvalio uspjehom koji je postigao nakon što je prije mjesec dana napustio stalni posao.

‘Napokon jedna ozbiljna diploma u mom CV-u! Opća planinarska škola PD Grafičar. Najljepše provedeni mjeseci od otkaznog roka u kazalištu do ulaska u slobodne umjetnike!’, napisao je u opisu niza fotografija podijeljenih na Instagramu među kojima je i jedna na kojoj ponosno pozira s diplomom u ruci.

 

‘Koji si ti luđak. Daj da uhvatimo vremena da se družimo’, poručio mu je glumački kolega Leon Lučev. Podsjetimo, Janko je početkom godine boravio u Japanu, a na Instagramu je objavio nekoliko fotografija iz glavnog i najvećeg grada u Japanu, Tokija.

Nedavno je, pak, boravio u Marseillesu u Francuskoj, a s pratiteljima je podijelio fotke s putovanja.

Privatni život 44 – godišnji glumac vješto krije od očiju javnosti. Poznato je tek kako ljubi kantautoricu Lovorku Sršen. Par se nije odvajao jedno od drugog na dodjeli nagrada ‘Rock&Off’ u zagrebačkoj Tvornici kulture, a tijekom večeri uočeno je i kako izmjenjuju nježnosti.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Fidelis Actors (@fidelisactors)

Foto: Instagram


Slični članci