Make your day different

Logo Cover

Ponosno priznanje: Cynthia Nixon iz serije ‘Seks i grad’ otkrila da je njezin sin Samuel rođen kao – djevojčica!

Slavna glumica Cynthia Nixon, poznata po ulozi odvjetnice Mirande iz kultne američke serije ‘Seks i grad’ otkrila je na Dan transrodnih osoba kako je njezin sin Samuel, rođen kao djevojčica imena Samantha, te je upravo stekao akademsku titulu

‘Tako sam ponosna na svog sina Samuela Josepha koji je diplomirao ovaj mjesec”, napisala je slavna američka glumica upravo na Dan transrodnih osoba.

Njezin sin Samuel rođen je 1996. kao djevojčica Samantha, a 51 – godišnja Cynthia dobila ga je u braku s bivšim suprugom Dannyjem Mozesom, profesorom engleskog jezika.

@cynthiaenixon

Danas je u sretnom braku s Christine Christine Marinoni, aktivisticom s kojom ima sina Maxa, a dobile su ga pomoću donatora. Upoznale su se 2002. dok je Nixon još bila u braku Dannyjem Mozesom od kojeg se rastala godinu dana kasnije.

@cynthiaenixon

Nixon je priznala za Independent da je strahovala kako će njezina veza utjecati na karijeru, ali i to da kada ju je predstavila svojoj majci prestala se brinuti što drugi misle.

‘Nikad nisam niti poljubila djevojku, a kamoli bila u vezi s nekom. Kad sam se počela viđati s Christine, bila sam zbunjena. Nisam znala što će to značiti za mene i karijeru. Ona je odlučila da stvari idu polako, kako bi meni bilo lakše’, ispričala  je popularna Nixon.

@carrie_bradshaw_fan
@morenito__73

Foto: Instagram

Slični članci