Make your day different

Logo Cover

Ponosni tata Mateo Kovačić podijelio divne obiteljske fotografije s proslave 2. rođendana sinčića Ivana i razgalio srca brojnih obožavatelja

U domu Vatrenog Matea Kovačića i poduzetnice Izabel Kovačić i dalje vlada slavljenička atmosfera. Naime, njihov sinčić Ivan 12. listopada proslavio je drugi rođendan! Prvo se tim povodom osnivačica brenda Lunilou, koja rijetko dijeli detalje iz privatnog života na društvenim mrežama, na Instagramu pohvalila preslatkim portretom sinčića snimljenog uz tortu ukrašenu crvenim srcima, a da je slavljenik uživao u čak dvije torte otkrio je i ponosni tata Mateo Kovačić, koji je razgalio mnoga srca divnim obiteljskim fotografijama…

Prije dvije godine, poznati supružnici Izabel i Mateo Kovačić postali su roditelji sinčića Ivana. Iako detalje iz privatnog života vješto skriva od očiju znatiželjnika, 29-godišnja poduzetnica nije mogla odoljeti da se ne pohvali važnim trenutkom u životu svog sinčića.

Uspješna poduzetnica putem Instagram Storyja objavila je rođendanski portret sinčića Ivana, koji je odjeven u plavi kompletić koji potpisuje njezin brend Lunilou, a ručicama dira čokoladnu tortu srcolikog oblika.

‘Mamin dječačić raste’, napisala je zgodna WAGS-ica, a istu fotografiju podijelila je i na službenom profilu svog brenda uz dirljivu čestitku. ‘Sretan rođendan dragocjenom dječaku’, stoji uz fotografiju.

Dva dana kasnije i ponosni tata Mateo Kovačić, 28 – godišnji igrač londonskog kluba Chelsea i hrvatski nogometni reprezentativac, objavio je divne obiteljske fotografije u čime je opisu napisao kako je njihov sinčić Ivan postao Batman na proslavi 2. rođendana.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mateo Kovacic (@mateokovacic8)

Podsjetimo, zgodna zagrebačka poduzetnica i cijenjeni hrvatski sportaš zajedno su već više od deset godina te slove za jedan od najljepših i najskladnijih estradnih parova.

Par je u lipnju obilježio petu godišnjicu braka koji su sklopili u crkvi sv. Antuna Padovanskog u Sesvetskim selima, gdje su se i upoznali još kao djeca. Kao kruna njihove ljubavi 12. listopada 2020. godine stigao im je sinčić kojem su nadjenuli tradicionalno ime Ivan.

Izabel je sina Ivana rodila carskim rezom, a krstili su ga sredinom srpnja prošle godine, kad mu je kum bio Luka Modrić.

Foto: Instagram

Slični članci