Make your day different

Logo Cover

Polinezijski eliksir ljepote napokon dostupan u Hrvatskoj

Višenamjenska suha ulja već su godinama jedan od najvećih kozmetičkih trendova za njegu i upotrebu na licu, tijelu i kosi, koja vrhunac korištenja doživljavaju upravo u ljeto, a  zasigurno ćemo vas razveseliti kada vam priopćimo kako u Hrvatsku napokon stižu ulja brenda HEI POA

Zasigurno ste već nebrojeno puta čuli o čarobnim blagodatima suhih ulja koja se nalaze na samom vrhu liste ‘must have’ beauty proizvoda, a sigurno ćemo vas razveseliti kada vam priopćimo kako u Hrvatsku napokon stižu ulja brenda HEI POA koji je odabrao najbolje primjerke tahićanske gardenije, najbolje kokosovo ulje i mirisno polinezijsko bilje za prehranu, zaštitu i puninu kože i kose.

 

 

 

 

Tahiti Monoï A.O. (Appelation d’Origine) – „Oznaka izvornosti“

Strogo kontrolirano podrijetlo znači da je Monoï, proizveden na Tahitiju, pod posebnom zaštitom i ima zajamčeno podrijetlo. Time je osigurana njegova izvornost, kvaliteta i lokalna proizvodnja, štiti se i promiče recept i znanje koji pripadaju određenome zemljopisnom području i kulturi. Za prehranu, zaštitu i puninu kože i kose, istraživački tim Hei Poe odabire najbolje primjerke tahićanske gardenije (tiare), najbolje kokosovo ulje i najsvetije, mirisno polinezijsko bilje u slavu ljepote. Monoï, posebnih ovlažujućih i hranjivih svojstava (boljih od karité maslaca) koži i kosi daje ono najbolje od prirode.

 

@needsandmoods

 

 

Blagodati ulja za kožu
Sastavljen od osnovnih elemenata (omega 9 i 6 masne kiseline, laurinske kiseline i tokoferola), tahićanski Monoï znanstveno je priznat zbog svojih ovlažujućih*, omekšavajućih, zaštitnih i hranjivih svojstava. Rezultati: Koža je glatkija, čvršća i mekša.

Blagodati ulja za kosu
Ispitivanja pokazuju blagotvoran učinak tahićanskoga Monoïja na oštećenu kosu, jer zgušnjava i učvršćuje ovojnicu vlasi.
Rezultati: Kosa je sjajnija, mekša i lakša za češljanje. Vraća joj se sveukupna vitalnost.

 

@bloggymery

 

 

Proizvedeno u Polineziji, Monoi ulje s Tahitija polinezijska je tajna ljepote. Vlaži gornje slojeve epidermisa, hrani, njeguje i štiti kožu i kosu, a proizvod ne sadrži konzervanse-paraben.

 

@christinaroussi

 

Monoï – mali trikovi za ljepotu

Kada izađete ispod tuša…
nanesite Monoï na cijelo tijelo dok je još mokro, lagano ga utrljavajući u kožu da ne ostavi masnu naslagu. Zatim se možete obrisati.

Prije šamponiranja…
suhe kose nanesite Monoï na cijelo vlasište. Ostavite ga tako najmanje 20 minuta. Onda operite kosu šamponom.

Prijedlozi za vrlo suhu, razbarušenu ili kovrčavu kosu…
stavite malu količinu Monoïja na krajeve ili uzduž vlasi. Nemojte žmikati kosu.

 

via GIPHY

Fotografije: Press, Instagram


Hzzo


Slični članci