Make your day different

Logo Cover

Pogledajte kako zanosna Eva Longoria izgleda u bikiniju samo par tjedana prije poroda

Eva Longoria i njezin suprug José ‘Pepe’ Baston očekuju svoje prvo zajedničko dijete, a 42-godišnja glumica je silno uzbuđena što će uskoro po prvi put iskusiti čari majčinstva. Budući da ‘broji sitno’ do poroda, zanosna se Latina odlučila opustiti kraj bazena u svojoj vili, a narančasti bikini otkrio je svu raskoš njezinog blaženog stanja..

Otkako je krajem prošle godine Eva Longoria potvrdila kako ona i  njezin suprug, medijski mogul José ‘Pepe’ Baston očekuju svoje prvo zajedničko dijete, sve su oči uprte u zanosnu 42 – godišnju glumicu. Iako je od poroda dijele tek tjedni, Eva je aktivna na društvenim mrežama te u svojoj maniri pokazuje male crtice svoje  svakodnevice.

 

Tako je posljednjom fotografijom na kojoj pozira u narančastom bikiniju otkrila svu raskoš blaženog stanja, a u komentarima su se počeli nizati komplimenti i čestitke njezinih mnogobrojnih pratitelja.

 

@evalongoria

 

Eva beskrajno uzbuđena što će po prvi put osjetiti sve čari majčinstva, a dolasku njihovog sinčića na svijet  se silno veseli i njezin sedam godina stariji suprug.

 

@evalongoria
@evalongoria

Ovo će biti prvo dijete zanosnoj glumici dok  José iz predhodnog braka s Natalijom Esperon ima troje djece: 22 – godišnju kćer Nataliju i 14 – godišnje blizance Marianu i Josea.

 

@celebfash001

Fotografije: Instagram

Slični članci