Make your day different

Logo Cover

Pogledajte kako slavne Hrvatice i svjetske blogerice furaju slamnati šešir, ali i gdje ih možete nabaviti po pristupačnoj cijeni

Pretražili smo bespuća modnog svijeta i pronašli ultimativni komad bez kojeg ovog ljeta jednostavno nećemo biti ‘in’. Riječ je o slamntim šeširima koji su već dobrano zavladali proljetnom modnom scenom, a u nastavku pogledajte kako ih stiliziraju naše poznate Hrvatice, svjetske blogerice, ali i gdje ih sve možete nabaviti po pristupačnoj cijeni….

Imate li već svoj omiljeni slamnati šešir u pričuvi ili vam se već izlizao od upotrebe ovih toplijih mjeseci? Ako je riječ o ovom posljednjem – Vi ste prava zaljubljenica u modu, jer kad o njoj pričamo ovog proljeća i ljeta, ne možemo ne spomenuti njegovo visočanstvo – slamnati šešir. Must have komad koji neće samo štiti glavu, lice i kosu od sunca, već i Vas od modne propasti, ali i znatiželjnih pogleda koje ćete plijeniti baš zbog njega.

Da, slamnati su šeširi ove godine ultimativni komad kojeg morate imati, no dok su lanjsko ljeto žarili i palili slamnati šeširi s natpisima, ovog ćemo ljeta doživjeti ipak malo veću dozu elegancije.

Pogledajte kako ih već nose naše slavne dame: Sonja Kovač već se pokazala s nekoliko različitih izdanja:

@xoxosonjakovac

 

@xoxosonjakovac

 

@xoxosonjakovac

Omiljena hrvatska ‘it’ djevojka Lidija Lešić, već je ugrabila svoj komad, a stilizirala ga je s bijelom haljinicom te je cijeli look dobio romantični, boho touch s kojim nikako ne možete pogriješiti.

@lesiclidija

Na osunčanoj Jamajci šešir je doista važan, zbog zdravlja i ljepote, što naša mlada mama Ella Dvornik jako dobro zna.

@elladvornik

I Žana Jurišić već ima svoj omiljeni asesorar, a stilizirala ga je uz bijeli prozračni komninezon s plavim etno motivima.

@zanajurisic

…dok nam Severina predstavlja nešto elegantniju, ali vrlo seksepilnu varijantu.

@severina

A evo kako ih nose i neke od vodećih svjetskih modnih blogerica.

One znaju kako isfurati eleganciju, čak i ako uz šešir ne nose – ništa…

@giizeleoliveira

 

@giizeleoliveira

 

@styleheroine

U nastavku pogledajte gdje sve možete nabaviti ovaj must-have komad sezone, i to po prisutpačnoj cijeni…

Pull&Bear, 139,90
Pull&Bear, 119, 90 kn
Zara, 149.90 Kn
Zara, 149.90 Kn
H&M, 250 kn
H&M, 125 kn
H&M, 144 kn

Fotografije: Instagram, press


Hzzo


Slični članci