Make your day different

Logo Cover

Podarite svom domu povoljan ‘makeover’ novim sjenilom za stropnu svjetiljku! Našli smo 12 stajliš modela po cijenama do 20 eura

Bliži se sezona proljetnog čišćenja, a mnogi je koriste i za preuređenje doma. Ako nekoj od prostorija želite podariti novi izgled bez puno troška, sjenilo za luster upečatljivog dizajna idealno je rješenje. Aktualna ponuda vrvi od modela za svaki tip interijera, a u nastavku potražite 12 najljepših po cijenama do 20 eura…

Rasvjeta ima višestruku ulogu – funkcionalnu i dekorativnu. O njenim efektima znatno ovisi cjelokupni ugođaj i doživljaj prostora u kojem boravimo. Posljednjih godina posebno je popularna ambijentalna rasvjeta, kao i viseće lampe koje blago raspršuju svjetlo te izgledaju vrlo stajliš.

IKEA

Bilo da je vaš dom uređen u minimalističkom stilu ili volite šarenilo s puno detalja, u trgovinama opremanje doma mogu se pronaći fantastična sjenila za visilice koja će vašem životnom prostoru podariti novo ruho.

Da lijepo ne mora nužno biti skupo, najbolje potvrđuju brendovi poput IKEA-e, JYSK-a, Sinsayja i Pepca. Ako planirate mali makeover neke od prostorija, razmislite o ulaganju u ovaj detalj.

Kako bismo vam olakšali potragu za efektnim i povoljnim modelom, izdvojili smo 12 najljepših čije cijene ne prelaze 20 eura:

Sinsay, 5,99 €
Sinsay, 9,99 €
Sinsay, 3,49 €
JYSK, 15 €
IKEA Risbyn, 14,99 €
IKEA Krusning, 9,99 €
IKEA Akterkant, 9,99 €
IKEA Kallfront, 14,99 €
IKEA Mojna, 19,99 €
IKEA Torared, 14,99 €
IKEA Regolit, 1,99 €
Pepco, 20 €

Foto: IKEA / JYSK / Pepco / Sinsay


Slični članci