Make your day different

Logo Cover

Podarite novo ruho svojoj oazi mira: Donosimo 15 neodoljivih detalja za kupaonicu koji vas neće puno koštati, a izgledaju poput dizajnerskih

Osim za održavanje higijene, kupaonica je mjesto na kojem se opuštate sami sa sobom. Upravo iz tog razloga trebali biste je upotpuniti upečatljivim detaljima koji će je učiniti pravom malom intimnom oazom. U nastavku izdvajamo 15 stajliš dodataka po pristupačnim cijenama…

Iako je jedna od sporednih prostorija, izgledu i uređenju kupaonice posljednjih se godina pridaje sve više pažnje. Čak i ako nije uređen u najmodernijem ruhu, ovaj dio vašeg doma može poprimiti suvremeniji  izgled pomoću zanimljvih detalja.

Efektan tepih, dozator za sapun ili ogledalo lijepog okvira idealan su odabir ako svojoj kupaonici želite podariti novo ruho bez puno troška. Također, tu su i stalci za ručnik, umjetne biljke i pletene košarice koje unose toplinu u ovaj kutak vašeg doma.

@homedecobyjulia

Ako imate manju kupaonicu, fokusirajte se na svjetle boje i predmete zaobljenih rubova koji će je učiniti naizgled prostranijom. Ove sezone, u trendu su prirodni materijali pa nećete pogriješiti odaberete li detalje od bambusa ili dodatke rustikalnog izgleda.

Kako bismo vam olakšali potragu za savršenim detaljima koji vas neće puno koštati, odabrali smo 15 nedoljivih dodataka iz aktualne ponude:

Sinsay kupaonski stalak, 19,99 €
Sinsay četka, za wc, 5,99 €
Sinsay stalak za ručnike, 19,99 €
Sinsay polica za kadu, 17,99 €
Emmezeta ogledalo na stalku (Tara), 14,99 €
Emmezeta držač za sapun (Artemis), 5,31 €
Emmezeta držač četkice za zube (Harmony), 4,46 €
JYSK dozator sapuna. 5,50 €
JYSK pladanj za odlaganje (Forsbacka), 4 €
JYSK polica za tuš kabinu (Alster), 16,50 €
Sinsay vješalica, 3,49 €
Emmezeta organizator (Bamboo), 13,27 €
Emmezeta kupaonski tepih (Karlo), 9,99 €
JYSK mirisno ulje, 4,50 €
JYSK kupaonski tepih (Karlstad), 9 €

Foto: Instagram / promo

Slični članci