Make your day different

Logo Cover

Pletena torba s talijanskim potpisom nesumnjiva je vladarica ljeta! Dolazi u šest trendi boja, a priželjkuju je i minimalistice i pobornice kiča

Iz sezone u sezonu pojedini modni dodatak potpuno opččini svjetske trendseterice, a ovoga ljeta pletena torba s čuvenim talijanskim potpisom, čini se, nema konkurenciju. Model od rafije iz Pradine kolekcije potpuno je preplavio Instagram te, usprkos papreno cijeni, postao predmet žudnje zaljubljenica u modu. Efektni modni detalj može se uloviti u šest trendi nijansi, no dvije su se već izdvojile kao najpoželjnije…

Ljeto je nezamislivo bez pletenih torbi, a ove godine na samom tronu najpoželjnijih sjedi model s potpisom luksuzne talijanske modne kuće Prada koji ste dosad sigurno imali prilike vidjeti na Instagramu.

 
 

Minimalistička torba od rafije s prepoznatljivim logotipom brenda izrađena je od prirodnog vlakna uz pomoć crochet tehnike koja je obilježila sedamdesete godine prošlog stoljeća.

@chilli_k

Upravo komadi satkani tom metodom ove sezone potpuno su zaludjeli modne ovisnice, stoga ne čudi da je ova torba u kratkom roku dostigla veliku popularnost.

  Advertisement
  Advertisement

Renomirana modna kuća lansirala je ovaj model u šest upečatljivih nijansi za svačiji ukus, no it djevojke ponajviše su opčinile žuta i bež varijanta koje se lako uklapaju u svaku modnu priču.

 
Prada, 1,100 €

Dok je mnogi uglavnom običavaju nositi na plaži, Pradina torba od rafije idealan je odabir i za gradske odjevne kombinacije, a zbog povećih dimenzija u nju stane sve što vam je potrebno obavljanje svakodnevnih obaveza.

S obzirom na to da je riječ o modelu s dizajnerskim potpisom, cijena joj nije malena. Naime, svi koji svoje modno carstvo žele osvježiti pletenom torbom kultne talijanske kuće, morat će izdvojiti oko 8.300 kuna.

Pogledajte kako fashionistice s Instagrama najradije furaju Pradin hit modni dodatak:

@zinafashionvibe
@salinachai
@aambrosiaa
@anitadacosta
@anitadacosta
@zerevives
@salinachai
@onnuk_

 

Foto: Instagram / Prada

Slični članci