Make your day different

Logo Cover

Plavi lak za nokte ultimativni je ljetni hit, donosimo 3 savršeno magične nijanse

Boja, koju ćemo ovoga ljeta najčešće viđati na noktima, definitivno je – plava. Od magičnih nijanse morskog plavetnila do mističnih boja noćnog neba raspon je velik. Ali i izazov. Ipak, one savršene nijanse, koje će biti ultimativni hit na svim plažama i u noćnim klubovima, otkrila nam je Ivana Kovačić, vlasnica salona Manos i prva OPI ambasadorica za Hrvatsku, poznavateljica svih malih tajni i trikova, kad su u pitanju savršeni nokti.

‘Ljetne boje na noktima pune su života. Apsolutni trend ovog ljeta je plava. I to u svim nijansama! Izdvojila sam 3 najpopularnije!’, otkriva Ivana Kovačić

1. Predlažem nježnu pastelnu nijansu OPI ‘Was It All Just a Dream’ koja toliko osvježava i umiruje, predivno se uklapa uz svaki ‘beach styling’ te izvrsno pristaje uz preplanuli brončani ten.

2. Ako imate svjetliju put preporučujem vam nijansu OPI Tile Are to Your Heart koja svojom vedrinom oživljava svaki ljetni dan.

3. Za one hrabrije daleko je najbolja kraljevsko plava nijansa laka u kombinaciji s OPI Chrome Effect prahom u nijansi Blue Plate Special. Igra sunca i metaliziranog sjaja vaše manikure u bojama mora, svakako ostavlja poseban dojam…

Foto: Press/Instagram

Slični članci