Make your day different

Logo Cover

Pippa Middleton izrekla je svoje sudbonosno ‘da’

Najiščekivanije vjenčanje godine održalo se u pitoresknom mjestašcu Englefield,a lijepa mladenka zablistala je u klasičnoj vjenčanici s dizajnerskim potpisom plijeneći poglede svih okupljenih

Mlađa sestra vojvotkinje Catherine, 33-godišnja Pippa Middleton i njezin odabranik, 40-godišnji britanski financijaš James Matthews izrekli su svoje sudbonosno ‘da’. Dugoočekivano vjenčanje održalo se crkvi sv. Marka u pitoresknom mjestašcu Englefield, a lijepa mladenka plijenila je poglede svih okupljenih. Pippa je na svoj najljepši dan u životu zablistala u vjenčanici s potpisom Gilesa Deacona, koju je za crkvenu ceremoniju prekrila bijelim velom, a lijepa brineta cijelo vrijeme obreda nije skidala osmijeh s lica.

Pippa Middleton i James Matthews

Na vjenčanje su došli i prinčevi William i Harry, a mladenkina sestra Kate, pazeći da ne zasjeni svoju mlađu sestru, za ovu prigodu odlučila se na decentnu haljinu boje pudera. Ipak, srca okupljenih otopili su Pippini nećaci koji su imali ulogu malenih pomoćnika. Naime, prekrasna dvogodišnja princeza Charlotte bila je zadužena za bacanje latica dok je princ George nosio prstenje.

Kate Middleton, princ George i princeza Charlotte

Veliko svadbeno slavlje nastavilo se u obiteljskom imanju Middletonovih gdje je postavljen stakleni paviljon koji je okupio nekoliko stotina uzvanika, a sigurni smo kako će se o vjenčanju godine još dugo pričati.

Fotografije: Guliver/CoverImagesHzzo

Slični članci