Make your day different

Logo Cover

Pedro Soltz i Iris Cekuš otkrili spol prinove koju željno iščekuju! Vijest im je priopćila kćerkica Lara na presladak i originalan način

Pedro Soltz, poznati model i pobjednik ovogodišnjeg showa ‘Ples sa zvijezdama’ i njegova supruga Iris Cekuš iščekuju svoje drugo dijete. Najzaposleniji domaći manekenski par sretne vijesti obznanio je prije nešto manje od mjesec dana, a sada su i sa ostatkom svijeta podijelili spol bebe. Kako je otkriveno ranije, ovaj detalj prva je saznala njihova kćerkica Lara, a danas je na društvenim mrežama osvanuo presladak video u kojem su otkrili hoće li se njihovoj tročlanoj obitelji pridružiti dječak ili djevojčica…

Brazilski maneken Pedro Soltz i njegova odabranica Iris Cekuš, uskoro će postati bogatiji za još jednog člana obitelji, što su prije nekoliko tjedana putem društvenih mreža otkrili svojim obožavateljima.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Pedro Soltz (@pedrosoltz)

Zadatak otkrivanja spola bebe pripao je njihovoj desetogodišnjoj kćerki Lari, a snimku su zatim objavili na društvenim mrežama. Lara je, naime, svojim roditeljima dostavila balon kojeg je trebalo probušiti kako bi se saznalo stiže li u njihovu obitelj djevojčica ili dječak.

Par je na kraju otkrio da će dobiti još jednu curicu, pa će desetogodišnja Laru uskoro dobiti sestru.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Pedro Soltz (@pedrosoltz)

Par se upoznao 2010. godine na snimanju jedne kampanje u Milanu, a Hrvatski Brazilac kasnije je otkrio kako ga je ljepota njegove buduće supruge osvojila na prvu, te je odmah znao da je ona prava za njega.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Pedro Soltz (@pedrosoltz)

Bračne zavjete izmijenili su prije šest godina, a svoj obiteljski dom stvorili su u Zagrebu, kojeg je uspješni maneken i glumac zavolio zbog ležernog načina života i srdačnih ljudi.

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram

Slični članci