Make your day different

Logo Cover

Petar Ćiritović ludo je zaljubljen u Ivu Duduković! Poznati par u rijetkom večernjem izlasku nije skidao osmijeh s lica

Popularni zagrebački glumac Petar Ćiritović i njegova partnerica Iva Duduković rijetko se pojavljuju u javnosti, ali kad se to dogodi ukradu svu pažnju. Tako je bilo i prošlog tjedna kada su se skupa pojavili na jednom eventu u Zagrebu koji je, osim njih, privukao brojna poznata lica….

Petar Ćiritović, 44 – godišnji glumac poznat hrvatskoj javnosti po ulogama u serijama ‘Obični ljudi’, ‘Ne daj se, Nina’, ‘Prava žena’, ‘Zora dubrovačka’, ‘Ruža vjetrova’…, nešto više od godinu dana u vezi je s vlasnicom agencije Eventastic, Ivom Duduković.

Za njihovu se ljubav doznalo kada su se skupa pojavili na otvorenju jedne zagrebačke trgovine. Iva Duduković i Petar Ćiritović znaju se još iz srednjoškolskih klupa, no život je odlučio ispisati neke druge priče, pa su oboje završili u brakovima s drugim osobama. Petar se prije dvije godine razveo od diplomirane ekonomistice Lucije Palić. Vjenčali su se 2012. te imaju dvojicu sinova devetogodišnjeg Krstu i četiri godine starog Jakšu. Iva se također razvela. S poznatim estetskim kirurgom Mladenom Dudukovićem bila je u braku deset godina u kojem su postali roditelji dvojice sinova – osmogodišnjeg Jakova i šestogodišnjeg Brunu.

Iva Dudoković i Petar Ćiritović nakon dugo vremena pojavili su se u javnosti kako bi nazočili proslavi desete godinu postojanja Harisse u restoranu Rougmarine gdje je cjelokupni doživljaj upotpunio dekor terase inspiriran Halloweenom.

 

Naime, životni suputnici Ana-Marija Petrić i Matija Paskaš, otvorili su 2012. prvu trgovinu začinima Harissa, koja je, kako sami kažu, rezultat ljubavi prema vrhunskoj hrani, užitku kuhanja i okupljanjima oko stola.

Ana-Marija Petrić i Matija Paskaš

Te je večeri chef Marin Medak kreirao poseban jelovnik pa su uzvanici uživali u čak deset sljedova jela. Pileći ražnjići sa Sumrak začinom na riži obojanoj Annato začinskim uljem, Cacio e pepe pasta s paprom Tellycherry TGSEB, ražnjić od kozica mariniran sa šafranom i majonezom s kozica začinskom mješavinom, juha od bundeve s kokosovim mlijekom i Madras Curryjem, kesten pire sa začinom Tonka, kuhanom kruškom s ružmarinom i tostiranim komoračem – samo su neke od delikatesa posluženih na Harissinoj proslavi.

Upravo je Noć vještica bila inspiracija za dekor. Pregršt bundeva, svijeća, spooky detalja, improvizirane paučine, ali i magla koja se spustila te večeri učinili su atmosferu kao iz romana Edgara Allana Poea. Jubilarnu proslavu nisu propustili gastro znalci Željka Klemenčić, Rene Bakalović, Petra Jelenić, Sandra Rončević, Mile Butorac, Matea Krvarić, Darko Kontin, Lorena Otavijević i mnogi drugi.

Foto: Bojan Zibar/promo

Slični članci