Make your day different

Logo Cover

Paris Hilton i njen suprug Carter Reum postali su roditelji! Surogat majka na svijet im je donijela prvo zajedničko dijete, poznat je i spol prinove

Bogata nasljednica Paris Hilton iznenadila je svoje obožavatelje najdivnijim mogućim vijestima. Naime, reality zvijezda i njezin suprug Carter Reum postali su roditelji. Sretnu novost potvrdio je magazin People, ali i sama Paris Hilton, a poznat je i spol prinove…

Za najpoznatiju hotelsku nasljednicu Paris Hilton 2023. godina započela je na najljepši način – postala je majka!

Nakon što je otvoreno govorila da se želi ostvariti kao majka te da s liječnicima radi na umjetnoj oplodnji, 41 – godišnja bogatašica i njezin suprug sada su dobili sinčića uz surogat majke, a sretnu vijest Paris Hilton podijelila je putem Instagrama.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Paris Hilton (@parishilton)

‘Već sad te volimo više nego što se to riječima može opisati’, napisala je presretna mama u opisu fotografije na kojoj drži ruku svog novorođenog sinčića.

Vijest o prinovi hotelska nasljednica potvrdila je i za američki magazin People, naglasivši kako je oduvijek htjela postati majka.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Paris Hilton (@parishilton)

‘Biti majka je oduvijek bio moj san. Sretna sam što smo Carter i ja pronašli jedno drugo. Uzbuđeni smo što ćemo nastaviti graditi obitelj zajedno. Srca će nam puknuti od ljubavi prema našem malom dječaku’, rekla je.

Paris je ovo prvo dijete, a njen suprug ima kći s reality zvijezdom Laurom Bellizzi. Djevojčicu koja će uskoro navršiti deset godina navodno je vidio samo jednom u životu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Paris Hilton (@parishilton)

U brojnim intervjuima u kojima je govorila o budućoj djeci, Paris je otkrila kako bi kćeri voljela dati ime London, a za dječaka nije bila sigurna. Za sada još nije otkrila kako joj se zove sin.

Podsjetimo, kraljica američke društvene scene i 41 – godišnji investitor vezu su započeli 2020. godine, a ona je vijest potvrdila u travnju, objavivši zajedničku fotografiju. Sudbonosno ‘da’ izrekli su u studenom 2021. godine, kada su priredili raskošnu svadbenu ceremoniju.

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram

Slični članci