Make your day different

Logo Cover

Pametne, sofisticirane i ljubazne! Donosimo 5 ključnih karakteristika Djevica koje ih znatno razlikuju od ostalih znakova Zodijaka

Ušli smo u razdoblje vladavine Djevice, znaka Zodijaka koji je na glasu kao najuredniji i najuštogljeniji. Ipak, ne postoji horoskopski znak kod kojeg se vanjština toliko razlikuje od unutarnjosti. Nitko ne projicira jednu sliku prema van, a drugu prema unutra poput ovog kritičnog i organiziranog perfekcionista.

Djevica je šesti horoskopski znak, čija se vladavina odvija u periodu od 23. kolovoza do 22. rujna. Ovaj znak Zodijaka  vlada kasnim ljetom, razdobljem u kojem nas čekaju sve obveze koje smo tijekom prethodnih mjeseci odgađali.

Obveze, preciznost i točnost glavne su odrednice znaka Djevice. Pripadnicima ovog znaka u životu je dodijeljena uloga odličnih radnika, brižnih roditelja i iznimnim članova društva. S njima je nemoguće igrati na kartu šarma i zavlačenja, jer imaju vrlo jaku intuiciju.

@streetstyle_belgrade

Pokušavate li osvojiti Djevicu ili udovoljiti onoj koju volite, obratite pažnju na 5 karakteristika koje ih najbolje opisuju, ali i znatno razlikuju od ostalih znakova Zodijaka.

1) Uvijek im recite ono što zaista mislite

Djevice ne podnose mentalne igre i ne vole pretpostavke. Ako se moraju ‘probijati’ da bi saznale što mislite i osjećate, ne samo da će to smatrati potpunim gubitkom vremena, nego će vas smatrati nezrelim. Imajte na umu da im je istinu važno priopćiti obazrivo.

2)  Uzimate li ih zdravo za gotovo, zauvijek će vas prekrižiti

Njihova odanost je bez premca. Ostat će uz prijatelja ili partnera bez obzira na sve. Ipak, ako misli da je u jednostranoj vezi (prijateljskoj ili ljubavnoj), prekinut će je. Tada će već biti kasno, jer prije nego što je napravila tako radikalan potez, Djevica vam je već dala nekoliko šansi.

@doses_of_style

3) Ne podnose nered

Sintagma ‘kreativni nered’ Djevici zvuči kao blago mučenje. Ne morate pokušavati živjeti prema njihovom standardu reda (što im teško pada!), ali barem pokažite namjeru da osnovne stvari možete dovesti u red.

4) Zakleti su radoholičari

Pripadnici ovog znaka marljivi su i na poslu i u vezi. Izrazito su ponosni na svoju radišnost i predanost, stoga ne trpe ljude koji bez volje odrađuju posao. Trudite se oko veze, a Djevica će vam to itekako vratiti. Također, naviknite se da najprije na red dolazi posao pa tek onda zabava.

@streetstyle_belgrade

5) Ne znaju udovoljiti sami sebi, stoga se ne libite razmaziti ih

Malo koji znak se toliko daje drugima, ali i mari za sebe. Mislite li da vama nameće nemoguće standarde, vjerujte, prema sebi je tristo puta gora. Stoga je važno da je pokušate što više razmaziti i budete dobri prema njoj. Djevica to nikada neće zloupotrijebiti.

Pripremila: Tara Musulin
Foto: Instagram

Slični članci