Make your day different

Logo Cover

Pamela Ramljak konačno je završila s renovacijom raskošne terase! Moderno uređenje i očaravajući pogled na zelenilo mnoge su ostavili bez daha

Krajem prošle godine glazbenica Pamela Ramljak s obitelji je preselila u novi zagrebački dom, a protekle mjesece provela je uređujući svaku od prostorija. Nakon što se pohvalila pojedinim dijelovima novog stana, bivša članica grupe Feminnem sada je otkrila kako je konačno preuredila raskošnu terasu s očaravajućim pogledom na prirodu, a finalni rezultat oduševio je njezine obožavatelje…

Protekle jeseni pjevačica Pamela Ramljak uselila je u novi dom na Črnomerečkom potoku u Zagrebu sa suprugom Mladenom Salajsterom, četverogodišnjim sinčićem Antunom i devetomjesečnom kćerkicom Mariom.

  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement
  Advertisement

Poznata 41-godišnja glazbenica ne trudi se sakriti koliko je zadovoljna novim stambenim prostorom za čije je uređenje većinom sama zaslužna, a posljednjih mjeseci pokazala je djeliće njegove unutrašnjosti i mnoge ostavila bez daha.

@pamelaramljak

S dolaskom toplijih dana bivša članica grupe Feminnem bacila se na opremanje i uređivanje raskošne terase s pogledom na zelenilo. Nakon nekoliko tjedana rada konačno se pohvalila rezultatom na društvenim mrežama i oduševila brojne pratitelje.

‘Svi znate koliko volim uređivati terase i balkone. Kad smo došli pogledati ovaj stan, zaljubili smo se u ovu terasu. Ima i natkriveni i otvoreni dio i stalno smo tu, spremni za uživanje na suncu’, poručila u objavi.

 
@pamelaramljak

Pamela Ramljak odlučila se za vrtni namještaj izrađen intreccio tehnikom u sivim nijansama, a prostor je upotpunila velikim teglama s cvijećem, svjetloplavim tepihom geometrijskog uzorka i upečatljivom visećom foteljom.

  Advertisement

‘Jako vam je lijepa terasa’, ‘Predivno izgleda, od tebe uvijek dobijem neku novu ideju’, ‘Milina’, ‘Raj na zemlji’, ‘Ajme, što bih sada rado bila tu’, ‘Prekrasno’, ‘Super ti je terasa’, ‘Oduševljena sam’, bili su samo neki od komentara.

@pamelaramljak

Lani u studenom Pamela Ramljak i njen suprug Mladen Salajster proslavili su sedmu godišnjicu braka koji su sklopili 2013. godine u crkvi Svetog Antuna Padovanskog.

Novi dom, ali i kćerkica Maria stigli su im kao najbolji mogući poklon. Osim devetomjesečne mezimice, poznati par ima i troipolgodišnjeg sina Antuna koji je posebno sretan što je dobio mlađu sestru.

@pamelaramljak

Foto: Instagram

Slični članci