Make your day different

Logo Cover

Pamela Ramljak i suprug Mladen Salajster pršte od ponosa! Krstili su kćerkicu Mariu, a njene očaravajuće fotografije nikoga neće ostaviti ravnodušnim

Proteklog kolovoza obitelj glazbenice Pamele Ramljak postala je bogatija za jednu članicu, kćerkicu Mariu, oko koje se sada vrti cijeli njen svijet. Nekadašnja članica grupe Feminnem s ponosom se pohvalila kako je njezina mezimica primila svoj prvi sakrament, podijelivši nekoliko preslatkih fotografija koje su razgalile srca njezinih obožavatelja. Svima se posebno svidjelo to što petomjesečna djevojčica već sada zna ‘ozbiljno’ pozirati, a nezapaženo nije prošao ni njezin svečani stajling…

Poznata pjevačica Pamela Ramljak danas pršti od sreće, a razlog ne može biti posebniji.

Naime, 41-godišnja bivša članica grupe Feminnem i njen suprug Mladen Salajster krstili su kćerkicu Mariu koja im je prošlog rujna stigla kao najljepši za dar za sedmu godišnjicu braka.

@pamelaramljak

Zgodna glazbenica pohvalila se radosnim vijestima na svom Instagram profilu, podijelivši nekoliko preslatkih fotografija svoje skockane mezimice.

Za ovu važnu priliku Pamela Ramljak odabrala je midi haljinu prugastog uzroka u kombinaciji narančaste i bijele boje, dok je kćerkicu Mariu odjenula u bijelu haljinicu s potpisom brenda Anovi Kids iza kojeg stoji dizajnerica Ivona Glavaš.

 
@pamelaramljak

Krštenje. Mamina dobrica, nije se čula, malo spavala, malo gledala, malo se smijala. Hvala od srca’, poručila je nekadašnja Feminnemka, no prava pomutnja nastala je kada su svjetlo dana ugledale dvije genijalne fotke petomjesečne djevojčice.

‘Slatko moje malo’, napisala je poznata mama objavi koja prikazuje njenu dotjeranu kćerkicu kako leži na tepihu i pozira poput prave male profesionalke.

@pamelaramljak

‘Princeza mala slatka’, ‘Divna je’, ‘Ista je brat, stvarno’, ‘Mama je došla na svoje, bit će haljina i mašnica…’, ‘Ljepotica mala’, ‘Pahulja slatka’, ‘Mali anđeo’, ‘Čestitke na primljenom sakramentu’, bile su samo neke od reakcija razdraganih pratitelja poznate glazbenice.

@pamelaramljak

Samo dva mjeseca nakon što je na svijet stigla njihova kći Maria, Pamela Ramljak i Mladen Salajster proslavili su sedmu godišnjicu braka koji su sklopili 2013. godine u crkvi Svetog Antuna Padovanskog.

Osim tromjesečne Marie, poznati supružnici imaju i troipolgodišnjeg sinčića Antuna, a cijela obitelj nedavno je uselila u novi dom na Črnomerečkom potoku u Zagrebu.

@pamelaramljak

Dvije i pol godine prije rođenja prvog sinčića Pamela je izgubila jednu bebu. Liječnik joj je tada rekao da nešto nije u redu s njenom trudnoćom te da ne vidi otkucaje srca, što je i nju i supruga potpuno shrvalo.

Veliku hrabrost pronašla u crkvi i molitvama, a one su bile uslišene kada je sinčić konačno stigao i postao centar svijeta. Kad je napokon doznala da će dobiti drugo dijete, bivša Feminnemka bila je van sebe od sreće, a mlađoj sestrici posebno se veselio njen sinčić Antun.

Foto: Instagram

Slični članci